Revo AXiS XS

Pressemelding fra TT Micro 12. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer nye Revo AXiS XS  DAB/DAB+/internett digitalradio med berøringsskjerm

”Årets Produkt 2012” fra ‘What Hi-Fi? Sound and Vision Award’s prisutdeling

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå Revos nye radio, AXiS XS - oppfølgeren til den suksessrike digitalradioen AXiS, som var den mest etterspurte radioen i 2011.

I likhet med sin forgjenger, kan også AXiS XS skilte med tittelen ”Årets Radioprodukt”, etter nylig å ha mottatt den gjeve prisen ved den årlige prisutdelingen ”What Hi-Fi? Sound and Vision Awards” i London.

Prisutdelerens magasin har dette å si om produktet:

”Den orginale Revo AXiS trollbandt oss i fjor – og tok med seg en pris på kjøpet – takket være dens forståelige funksjoner, gode ytelse og klassiske design. Den nye XS hadde helt klart mye å leve opp til, og den har gjort sin forgjenger stolt. Den var fantastisk i fjor, og med sine nye funksjoner er den mer ettertraktet enn noen gang.”

AXiS XS er et digitalt musikksenter, som kombinerer radiomottakelse med en enestående mulighet til å koble seg opp til både Apple og Android-produkter, fysisk og trådløst.

Den smarte og elegante radioen støtter et stort utvalg av digitale radiostandarder som DAB, DAB+, FM med RDS og internettradio, noe som gir tilgang på over 16 000 stasjoner fra hele verden. Samtidig støtter digitalradioen også trådløs streaming fra en hvilken som helst Bluetooth®-enhet eller nettverkstilkoblet PC eller Mac.

Med sin fargerike 3,5” berøringsskjerm kan man kjapt og enkelt navigere seg rundt i radioens mange funksjoner. AxiS har et kompakt design, prisvinnende lydkvalitet, spesialdesignet høyttalerløsning og digital forsterker.  AXiS fungerer også som en ladestasjon for en rekke USB-enheter som inkluderer smart-telefoner, musikkspillere og lesebrett.

I forbindelse med prisoverrekkelsen for ”Årets Produkt”, uttaler Revos leder, David Baxter, følgende om sitt produkt:

”Vi er veldig glade for å ha mottatt prisen for ”Årets Produkt” andre året på rad. Hos Revo lever og ånder vi for vårt arbeid, og det er både gledelig og smigrende at ekspertene på What Hi-Fi? Sound and Vision anerkjenner vår innsats på denne måten, spesielt med tanke på den store konkurransen i denne kategorien.”

Tekniske spesifikasjoner

• DAB/DAB+/FM/Internettradio

• 3.5” farge TFT berøringsskjerm

• Trådløst audio streaming fra enhver Bluetooth enhet

• Docking for iPod/iPhone (3og4)

• Ladeport for USB

• Klasse-D 8W forsterker for klar digital lyd

Pris og tilgjengelighet

Revo AXiS XS er allerede tilgjengelig for salg, og får en veiledende pris på 2690,- kroner.

Powered by Labrador CMS