Razer Nabu

Pressemelding fra Razer 10. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

RAZER NABU DEVELOPER-ENHETER SENDES NÅ TIL KVALIFISERTE SØKERE

Razer Nabu-betaprogram annonsert for 500 hardbarka Razer-fans:

Betatestere kan kjøpe en Razer Nabu for USD 1.

Razer™, den verdensledende produsenten av underholdningsenheter og -programvare, sender nå et begrenset antall Nabu Developer Edition-enheter til utviklerne er kvalifisert for Nabu-utviklerprogrammet.

I tillegg til Nabu-utviklerprogrammet har Razer annonsert et nytt Nabu-betaprogram bare for dedikerte Razer-fans.

Razer Nabu er et "smartbånd" som kombinerer varslingsfunksjonen til en smartklokke med sensorene til et avansert fitnessbånd. Det er også designet som en åpen enhet, slik at utviklere kan integrere det med eksisterende og fremtidige mobilapplikasjoner. Nabu ble introdusert for første gang i januar i Consumer Electronics Show (CES) 2014 i Las Vegas, der produktet vant CES-kategorien Best of CES "People’s Choice". 

Utviklerprogram:

Nabu-utviklerprogrammet gir utviklerne kontrollen over Nabu og det åpne programvareutviklingsverktøyet (SDK). SDK er helt gratis og kan hentes via en nylansert portal på http://developer.razerzone.com/nabu. SDK fungerer bare sammen med Nabu-enheter.

Interesserte søkere kan nå registrere seg for å kvalifisere seg som Nabu-utviklere på utviklerportalen, noe som garanterer at de kan kjøpe en Nabu Developer Edition til USD 49,99.

Nabu-utviklerprogrammet har allerede over 30 000 registrerte utviklere.

Betaprogram:

Nabu-betaprogrammet er en engangsmulighet for hardbarka Razer-fans til å gjennomteste og gi endelig tilbakemelding til Razer Nabu.  500 betatester blir valgt blant alle søkerne, og de vil få en kode som gjør det mulig å kjøpe en Nabu-betaenhet for bare USD 1.

De utvalgte Nabu-betatesterne blir bedt om å gi tilbakemelding om maskinvare og programvare direkte til Razers tekniske team.

Interesserte søkere kan registrere seg for Nabu-betaprogrammet på www.razerzone.com/nabu. Nabu-betaversjonen blir sendt ut 10. juli.

"Vi har hatt en rekke Nabu Alpha-enheter ute hos tidlige testere og partnere de siste par månedene, og samlet inn omfattende tilbakemelding, og nå har vi endelig fått til Nabu Beta-designen," sier Min-Lian Tan, medstifter, administrerende direktør og kreativ direktør i Razer. "Vi vil gjerne åpne betaprogrammet for allmennheten og våre største fans for å få mer tilbakemelding før produktet lanseres senere i år. Imens jobber utviklerne hardt for å bygge appintegrasjon med Nabu. Vi gleder oss til å se hva de får til."

Ny design:

Betaversjonen av Nabu, som ble vist på E3 tidligere i år, har én OLED-skjerm for private meldinger på undersiden av brukerens håndledd, og det er programmert slik at det bare aktiveres når brukeren vrir håndleddet. Denne funksjonen bevarer batteritiden mellom lading. Skjermen for private meldinger kan også vise meldinger fra smarttelefoner, inkludert anrop, tekst, meldinger fra sosiale medier og mer. 

Mer om Razer Nabu:

Razer Nabu er en nyskapende ha-på-teknologi som sender meldinger fra smarttelefonen direkte til håndleddet, og registrerer aktivitetsdata. Dessuten er det en åpen plattform som tredjepartsprogrammer kan bruke til å gi brukerne nye opplevelser.

Razer Nabu Beta Edition gir en tidlig, eksklusiv titt på Razer ha-på-plattform, men program- og maskinvaren testes og utvikles fremdeles. Razer håper på å få tilbakemelding fra testerne slik at de kan lage en enhet som har alt brukerne måtte ønske i neste generasjons ha-på-produkter.

Tilgjengelighet:Razerzone.com – 10.juli 2014

Spesifikasjoner: 

Display og sensorer:

Programvare:

Gå til www.razerzone.com/nabu for mer informasjon om Razer Nabu og for å registrere deg for betaprogrammet.