Razer Megasoma 2

Pressemelding fra Razer 19. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer Megasoma 2 alt-i-ett-musematte er nå tilgjengelig  

Razers revolusjonerende hybridmusematte for spill har både harde og myke overflater  

Razer, verdensledende innen spillmaskinvare, -programvare og -systemer med høy ytelse, kunngjorde i dag lanseringen av Razer Megasoma 2, en hybridmusematte for spill som kombinerer stabiliteten og ytelsen til en hard matte med fleksibiliteten og komforten til en myk overflate.

Razer Megasoma 2 har en silikonbasert konstruksjon, noe som gir deg fordelene ved både harde og myke overflater. Akkurat som i en hard matte er silikonen fast og stabil for enhetlig museytelse og presis bevegelseskontroll. Samtidig er Razer Megasoma 2 fleksibel som en myk matte, og brukerne får en myk, polstret følelse under hendene takket være stofflaget øverst.

Razer Megasoma 2 tilbyr mange forbedringer sammenlignet med sin forgjenger, blant annet en ergonomisk tynnere profil, antistatisk overflate og kanter som hindrer frynsing og gjør matten mer robust.

«Dette er matten for spillere som trenger en problemfri alt-i-ett-løsning som er laget for å tåle hard spilling», sier Min-Liang Tan, medstifter, administrerende direktør og kreativ leder hos Razer. «Vi har forbedret den banebrytende, originale designen og – som alltid – lyttet til tilbakemeldingene fra kundene, og jeg er trygg på at det vi har lansert, er verdens beste alt-i-ett-musematte.»

Razer Megasoma 2 ble første gang presentert i oktober 2012 som en del av Razers nye serie av musematter for 2013/14, og er nå tilgjengelig for spillere verden over på www.razerzone.com.

Hvis du vil ha mer informasjon om Razer Megasoma 2, kan du gå til www.razerzone.com/megasoma2. Hvis du vil ha mer informasjon om Razers bransjeledende musematteteknologi, kan du gå til www.razerzone.com/scienceofsurfaces.

Om Razer Megasoma 2:

Razer Megasoma ble et globalt fenomen – en revolusjonerende hybridmatte med komforten og fleksibiliteten til en myk matte og presisjonen til en hard. Razer Megasoma 2 vender nå tilbake med en totaloverhalt design og konstruksjon som gir bedre overflatestabilitet og dermed tydelige forbedringer i musekontroll.

Pris: 39,99 USD / 39,99 EUR

Tilgjengelighet:

Razerzone.com – tilgjengelig nå

Produktfunksjoner:

Myk/hard hybridmatte i silikon   

Spesiell strukturdesign for komfort og presisjon    

Robust overflate som er antistatisk og ikke frynser    

Sklisikker gummibase    

Produktets mål: 230 mm (b) x 350 mm (l) x 2,3 mm (h)