Razer Naga Epic Chroma

Pressemelding fra Razer 31. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer introduserer musen Naga Epic Chroma for trådløs MMO

- Spilling med 19 knapper og 16,8 millioner fargevalg

Med Razers nye spillmus får du MMO optimaliserte knapper, trådløs teknologi for dataspill og Chroma lysfunksjoner

Razer™, en verdensleder i tilkoblede enheter og programvare for spill, kunngjorde i dag lanseringen av spillmusenRazer Naga Epic Chroma.

Razer Naga Epic Chroma benytter det nye Chroma-lyset på sitt vipp-og-klikk-rullehjul og mekaniske tommelfelt, og funksjonen muliggjør personlig fargetilpasning gjennom Razer Synapse. Den ergonomiske musen passer til alle håndstørrelser og har til sammen 19 knapper, med 12 mekaniske knapper på Razer Naga sitt ikoniske tommelfelt. Musen er utstyrt med en 8200 DPI 4G-lasersensor som oppfatter inntil 200 tommer per sekund og har en maksimumsakselerasjon på 50 G, og den har i tillegg både en trådløs og kablet modus med 1000 Hz ultrapolling og en lett, flettet fiberkabel på 213 cm.

Razers siste spillmus støtter også Razer Synapse: Stats & Heatmaps, den nylig oppdaterte betaprogramvaren for Razers skybaserte driver, som leverer tekniske sporingsdata slik som spilletid, antall knappetrykk, distanse flyttet, hvor mye trykk som ble utøvd på musen, og mye mer. Disse dataene kan være spesielt nyttige for brukere av Razer Naga Epic Chroma når de ønsker å finjustere spillingen, øke nøyaktigheten og forkorte reaksjonstiden, samt forbedre spillinnstillinger og grensesnitt.

«Den nye Naga Epic Chroma gir MMO-spillere mer frihet enn noen gang tidligere,» sier Min-Liang Tan, administrerende direktør og en av grunnleggerne av Razer. «Vi har kombinert de behagelige funksjonene til Naga med enda flere supermoderne spillfunksjoner, i tillegg til de nye, tilpassbare Chroma-fargefunksjonene. Med de 12 mekaniske tommelfeltknappene kan spillerne maksimalisere spillingen sin og oppnå en urettferdig stor fordel. Alt i Razer Naga Epic Chroma er nå enda mer personlig enn det allerede var.»

Razer Naga Epic Chroma vises frem offentlig for første gang på BlizzCon i Anaheim, California den 7. november 2014.

Razer kunngjorde Razer Chroma-serien under årets Gamescom i Köln i Tyskland. Naga Epic Chroma slutter seg til BlackWidow Chroma, Kraken 7.1 Chroma og DeathAdder Chroma, alle med muligheten til 16,8 millioner tilpassbare farger og en mengde effekter som aktiveres gjennom Razer Synapse. Med Synapse kan enhetene synkronisere lysfarger og -mønstre mellom Chroma-enheter med ett tastetrykk.

Razer Chroma tilbyr også en åpen SDK som lar spillutviklere integrere avanserte lyseffekter basert på ting som skjer i spillet, som at basen er under angrep, granateffekter og mye mer.

Dette får du:

19 MMO-optimaliserte programmerbare knapper

Mekanisk tommelfelt med 12 knapper

Vipp-og-klikk-rullehjul

8200 DPI 4G-lasersensor

Trådløs spillteknologi

Chroma-lys med 16,8 millioner tilpassbare fargevalg

Razer Synapse-aktivert

1000 Hz ultrapolling

200 tommer per sekund / 50 G-akselerasjon

Zero-acoustic Ultraslick-museføtter

Lett og flettet fiberkabel på 2,13 meter

Ca. størrelse: 119 mm (lengde) x 75 mm (bredde) x  43 mm (høyde)

Ca. vekt: 150 g

Pris: 1129 NOK

Tilgjengelig: November 2014