Razer StarCraft II-periferiutstyret

Pressemelding fra Razer 19. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer nyutgir Starcraft® ii-periferiutstyr i en begrenset tidsperiode i forkant av swarm-spillutvidelse  

Det kritikerroste Razer StarCraft® II-periferiutstyret vender tilbake for Heart of the Swarm™-utvidelsen og gir dermed spillerne konkurransefordeler  

Razer™, verdensledende innen spillmaskinvare, -programvare og -systemer med høy ytelse, kunngjorde i dag nyutgivelsen av periferiutstyret deres for Blizzard Entertainments StarCraft® II: Heart of the Swarm™-utvidelsen – det neste, høyt etterlengtede avsnittet i den anerkjente Starcraft-serien. Hele serien av Starcraft II-periferiutstyr, som ble utviklet spesielt til dette prestisjetunge sanntidsstrategispillet, er nå tilgjengelig igjen i all sin prakt. Serien omfatter Razer Spectre™ StarCraft® II spillmus, Razer Marauder™ StarCraft® II spilltastatur og Razer Banshee™ StarCraft® II spillheadset.

«Responsen vi fikk da vi presenterte det originale StarCraft II-periferiutstyret, var rett og slett fantastisk, og nå ønsker vi å gi noe tilbake til blodfansen og StarCraft-fellesskapet ved å gjøre disse produktene tilgjengelige igjen,» fortalte Min-Liang Tan – medstifter, administrerende direktør og kreativ leder hos Razer. «Dette periferiutstyret gjenspeiler kvaliteten til hele Razer-porteføljen og gir StarCraft-spillerne de nødvendige fordelene på slagmarken.»

Razer Spectre, Razer Marauder og Razer Banshee har alle tilpasset bakbelysning som passer til alle slags spillmaskiner, og som gjør Starcraft II: Heart of the Swarm-spillingen elektrisk ved hjelp av et APM-lyssystem (Actions-Per-Minute). APM-lyssystemet gir en fullstendig integrert spillopplevelse som reagerer direkte på spillerens manøvrer og hurtighet, og som gir livfulle ytelsestilbakemeldinger som spillerne kan se. Hver periferienhet har også spilloptimalisert design med vekt på bærbarhet for turneringer, og alle har designelementer fra StarCraft®-universet.

Kunngjøringen følger i kjølvannet av den vellykkede turneringssesongen forStarCraft II i 2012.

I tillegg kan fans av det populære sanntidsstrategispillet få sjansen til å vinne StarCraft II: Heart of the Swarm-periferiutstyr ved å gå til www.razerzone.com/HOTSsweepstakes.

Om Razer Spectre™ StarCraft® II spillmus

Razer Spectre™StarCraft® IIspillmus er turneringsklar og designet spesielt forStarCraft® II. Den er lett, har fem knapper og er utformet for å gi sanntidsstrategispillere presisjon og kontroll. Razer Spectre har det nyutviklede APM-lyssystemet med flerfarget LED som gir ytelsestilbakemeldinger i sanntid ved å endre fargetonen på lyset, samt justerbare følsomhetsinnstillinger for museknappene for optimal klikkhastighet og kontroll. Razer SpectreStarCraft IIspillmus er utstyrt med en effektiv 5600 ppt Razer Precision 3.5G lasersensor og 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms responstid, slik at spillerne får nøyaktig det de er ute etter i en mus for sanntidsstrategispill.

PRIS: kr 499

FUNKSJONER:

Om Razer Marauder™ StarCraft® II spilltastatur

Razer Marauder™StarCraft®IIer designet forStarCraft® II, og er et turneringsklart, fullfunksjonelt tastatur som er optimalisert for en kompakt utforming. Razer Marauder har bakbelysning i flere farger med APM-lyssystem som gir ytelsestilbakemeldinger i sanntid ved å endre fargetonene etter spillopplevelsen. Tastaturet er forbedret med hevede taster for rask kommandoskriving og bedre spillytelse samt et eget system for innspilling av makroer på direkten. Razer Marauder er bygget med en spilloptimalisert design inspirert avStarCraft-universet.

PRIS: EUR 99,99

FUNKSJONER:

Om Razer Banshee™ StarCraft® II spillheadset

Banshee™StarCraft IIspillheadset er designet spesielt forStarCraft® IIog har fokus på maksimal ytelse, komfort og lydisolering. Headsettet har et nyutviklet APM-lyssystem med flere farger som gir tilbakemelding om spillerytelsen i sanntid. Razer Banshee er utstyrt med et konfigureringsverktøy for egen innstilling av equalizer, tonehøyde og volum. De andre spesialfunksjonene inkluderer blant annet en mikrofonbøyle som kan tas av for enkel transport, samt en komfortabel øreomsluttende konstruksjon – alt med en spilloptimalisert design inspirert avStarCraft-universet.

PRIS: kr 699

FUNKSJONER:

Om Razer StarCraft® II Zerg Edition budveske

RazerStarCraft® IIZerg Edition budveske er dekorert med grafikk fra spillet og er utformet for å beskytte spillutstyret med stil.

PRIS: kr 649

FUNKSJONER:

Powered by Labrador CMS