Robomow MS1000

Pressemelding fra Witt 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nabolagets flotteste gressplen - uten å løfte en finger

Markedet for robotgressklippere har vokst jevnt de siste årene. Det er ikke vanskelig å forstå at man heller vil gjøre andre ting enn å klippe gressplenen, men at en robotgressklipper gir en flottere og sunnere gressplen kommer kanskje som en overraskelse for de fleste.

I motsetning til mennesker, klipper Robomow robotgressklipper hele tiden plenen fra forskjellige retninger - og maler opp gresset så fint at det faller ned i plenen igjen som gjødsel. Gressplenen blir på den måten gjødslet helt automatisk og økologisk, og plenen er alltid perfekt trimmet.

Robomow er markedets beste

Robomow har med sin siste serie av robotgressklippere vist at de med sin lange erfaring fremdeles har markedets beste robotgressklippere. MS1000 modellen er testvinner i flere tester*, fordi den først og fremst er langt raskere enn konkurrentene, og har sterkere og mer solide kniver. Dessuten har Robomow automatisk kantklipping, så du slipper å trimme kantene manuelt i etterkant. Som en ekstra bonus for miljøet trenger ikke Robomow hverken olje eller bensin.

"Markedet har for alvor tatt av for robotgressklippere, og vi merker en solid stigning i salget. Ikke minst nå som Robomow er kåret til markedets beste robotgressklipper", sier Product Manager Steen Schougaard.

I våre distribusjonsland Danmark, Norge, Sverige, England - selv Finland - har folk virkelig fått øynene opp for fordelene ved Robomow. Vi får respons fra personer som er stolt av å ha nabolagets flotteste gressplen UTEN å jobbe for det eller måtte slite med pollenallergi."

Robomow har utviklet en SmartMow-funksjon som går ut på at roboten kjenner igjen kanttråden som avgrenser gressplenen, og dermed svinger roboten i tide før den når frem til tråden. I steden for å kjøre helt frem til tråden, rygge og så svinge. Denne nye SmartMow-funksjonen gjør at roboten sparer tid ved klippingen og samtidig forlenger robotens levetid.

Robomow kan klare ekstremt høyt gress med en TurboMow-funksjon. Når gresset har nådd den ønskete høyden, kobles funksjonen automatisk av.

Robomow er den ideelle løsningen for pollenallergikere. Du kan enten sende en sms fra sofaen om at det er på tide å klippe plenen, eller programmere Robomow til selv å starte på det planlagte tidspunktet.

Powered by Labrador CMS