Robomow RC312

Pressemelding fra vanning.no 29. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Robomow-modell

Morsommere og mer effektiv plenklipp

Robomow lanserer en ny modell i år, Robomow RC312 Premium Line. Denne robotklipperen er sterk, rask og letthåndterlig, med kapasitet til å klippe hele 1200 kvadratmeter. Den gjør jobben helt automatisk, slik at du får du mer tid til å nyte plenen sammen med familie og venner - eller gjøre helt andre ting.

Robomow RC312 er rask, sterk, lettvint, arbeidsvillig og effektiv. Robotklipperen blir raskt din nye bestevenn i hagen. Mens du gjør andre kule ting, sørger Robomow for at plenen din er klar for både hagefester og fotballspilling.

Klipp mindre, lek mer

Robomow har over tjue års erfaring i å produsere robotklippere, så der er godt kjent med kundenes behov. Denne våren presenterer de enda en ny modell som enkelt og greit gir deg en perfekt plen gang på gang.

Knivskarpe fordeler - Robomow RC312 er spekket med fordeler.

Sterkere:

Robomow RC312 har et kraftigere klippesystem enn konkurrentene. De kraftige stålknivene kutter gresset lekende lett, og gir deg alltid et perfekt resultat.

Raskere:

De roterende knivene er hele 28 centimeter brede. Derfor klipper  RC312 raskere og mer effektivt enn lignende produkter.

Klipper kanter:

RC312 klipper “utenfor hjul-banen”, slik at den når inn i hjørner og ut til kanten av plenen.

Separate soner

Klipperen kan programmeres til å klippe plenen din sonevis. Og den kommer tilbake til basestasjonen sin når den er ferdig.

Gratis fjernkontroll på app

Programmér din robotklipper enkelt fra Robomows app til smarttelefoner. Appen er gratis, og Robomowen kan sende informasjon og varslinger rett til mobilen.

Ekstern base

Plassér din Robomow-basestasjon utenfor plenen, slik at du kan nyte hvert eneste gresstrå i hagen.

Innebygd regnsensor

RC312 tar hensyn til været. En innebygd regnsensor gjør at din Robomow går tilbake til basen sin når det begynner å regne. Etterpå fortsetter den klippingen så snart det blir oppholdsvær. Følsomheten på sensoren kan selvfølgelig justeres.

Børsteløs motor

Robomows motor er rask, sterk, effektiv og børsteløs. Den lager lite lyd og har lang levetid.

Lang batterilevetid

Robomow er ikke bare sterk og effektiv. Klippetiden mellom ladingene er forlenget takket være langtidsvirkende batterier med høy kapasitet.

Robomow app: Nyt turen!

For å gjøre gressklipping enda enklere, kommer RC312 med en egen app. Med den kan du styre klipperen fra godstolen. Du har full kontroll uansett hvor du befinner deg, og med noen enkle tastetrykk kan du kontrollere din Robomow raskere og enklere enn noensinne.

Starten på et vennskap

Robomow RC312 er enkel å ha med å gjøre fra start til slutt. Med markedets beste brukerstøtte og mulighetene til å velge om du vil ha “gjør-det-selv” eller “proff” installasjon, er det lett å overlate plenklippingen til en Robomow.

RC312 er bygget opp modulært. Derfor er det enkelt og raskt å skifte deler dersom det blir behov for det.

Hjulene er gjort 70% bredere, for lettere og sikrere framdrift. Du kan rett og slett overlate hele jobben til din Robomow.  Ikke noe mas. Ingen bekymringer. Bare en perfekt plen gang på gang.

Powered by Labrador CMS