Sandberg Gaming Chair

Pressemelding fra Sandberg fra 15. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Møbler med en baktanke

Spillere i alle aldre tilbringer mange timer foran datamaskinen eller spillkonsollen, ofte på grusomme stoler eller i forferdelige sittestillinger.

Mens det er brukt mye penger på spill, RAM, harddisker, prosessorer, grafikkort, flatskjermer, tastatur, mus og så videre, er det brukt mye mindre på å få riktig sittestilling.

Sandberg ønsker å endre dette med noen nye stoler rettet mot gamere. Enhver spillehule vil få høyere status når den tilføres kul design og racing-seter. Ikke desto mindre har stolene samme fasiliteter og innstillingsmuligheter som ergonomiske kontorstoler. Det er mange justeringsmuligheter i sete, bunn og rygg, justerbare armlener i tillegg til hjul og en gassylinder for høydejustering. Toppversjonen, «Commander», har også matchende puter til korsrygg og nakke.

Sandberg har en baktanke med disse stolene. Foreldre, kjærester og andre som bekymrer seg for de mange timene som gamere tilbringer i forferdelige positurer foran skjermen, kan ha lettere for å komme til enighet med gamerne om en fornuftig og ergonomisk stol hvis bare stilen passer til gamerens miljø.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg, forklarer: ”Når du fokuserer på et spill, bryr du deg ikke om at korsryggen eller skulder verker - du bare fortsetter å spille. Mange gamere er unge mennesker, og det ville være en skam hvis de i så tidlig alder skulle få skader i muskel- og skjelettsystemet, som vil plage dem resten av livet. Vi håper at disse stolene vil gjøre det lettere å innføre skikkelige sittestillinger, også i spillehuler, slik at de grunnleggende forholdene i det minste legger opp til å sitte komfortabelt og ta vare på en selv. »

Setene er laget med overflater av stoff og kunstlær, og stolene dekkes av en 5-års garanti.

Stolene er nå under lansering. Sandberg forteller at det kan være en viss ventetid for levering i starten, så det anbefales at å bestille i god tid hvis det for eksempel er en gave eller lignende.

Warrior Gaming Chair

Varenr.: 640-80

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 1 599,00

Commander Gaming Chair

Varenr.: 640-81

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 2 469,00

Powered by Labrador CMS