Pepsis brussmaker er nå tilgjengelig for SodaStreams brusmaskiner. Foto: SodaStream
Pepsis brussmaker er nå tilgjengelig for SodaStreams brusmaskiner. Foto: SodaStream

SODASTREAM PEPSI

Norge og Sverige er de første markedene som får smakene Pepsi, Pepsi Max, 7-up, 7-up free og Mirinda til SodaStreams brusmaskiner.

Publisert

Smakene er tilgjengelige i butikk fra uke 45 hos Tilbords, Jernia, Coop Extra, Coop Obs, Elkjøp og Clas Ohlson, og prisen er 100 kroner.

Dette er en direkte konsekvens av at kullsyremaskinprodusenten SodaStream tidligere i år ble oppkjøpt av PepsiCo. I en pressemelding heter det at hver femte husstand i Norge har en av selskapets kullsyremaskiner, og at bruken av disse kan redusere det årlige forbruket av 50 millioner engangsflasker i plast.

– Målet vårt er en sterkere vekst for SodaStream, og derfor er vi glade over å ha funnet en måte hvor vi kan utnytte styrkene til både SodaStream og Pepsi på beste måte. Sammen med SodaStream jobber vi mot målet vårt om å redusere bruken av plast og bygge en mer bærekraftig fremtid. Dette er et skritt på veien, sier Jim Andrew, Executive Vice President, SodaStream, Beyond the Bottle, and New Ventures for PepsiCo, i pressemeldingen.

Fra SodaStreams pressemelding oktober 2019

Powered by Labrador CMS