Thomson THGR05675

Pressemelding fra Strong Scandinavia 23. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sol sommer og grilling - Ta med "kjøkkenet" ut på terrassen.

Tilbered maten i det fri mens barna løper og leker. THOMSON har en serie med elektriske griller og matlagingsprodukter som er enkle å ta ut i det fri, slik at hele familien kan nyte mens maten blir tilberedt. Du unngår hengende steke-os fra f.eks svinestek eller lukten av nykokte hummer haler i hele huset.

Bor du i en leilighet med begrenset plass og mulighet for å bruke kull eller gassgriller, er elektriske griller helt perfekt. Du kan ta produktene med ut på balkongen eller en bakgård hvor bruk av kull-og gassgriller ikke er tillatt på grunn av brannfare. En elektrisk grill oser heller ikke så mye som kull eller gass grill, slik at enhver os eller lukt over til naboen reduseres.

THOMSON ønsker alle en fortsatt god sommer.

THOMSON THGR05675

Tenk å lage kulinariske mesterverker mens familien er samlet rundt bordet med Thomson familie grill / steke plate plassert på bordet. Stekeplate overflaten måler 90x30 cm så det er plass for å gjøre flere spesialiteter på en gang på den ekstra store platen.

Lag for eksempel en deilig lunsj med egg & bacon og pannekaker som tilberedes direkte på en non-stick teflonbelagt stekeplate. Platen har en effekt på 2300 W og oppvarmes elektronisk via en avtagbar kabel. Det er mulig å justere varmen med en regulerbar termostat.

THOMSON THGR06306

Nyt en herlig stekt biff, deilig panini / sandwich eller sprø vafler. Thomson multifunksjons grill håndterer det raskt og enkelt.

Denne multifunksjonelle grillen har et mylder av muligheter for matlaging. Grillen kan lukkes så det er mulig å steke en biff på begge sider samtidig. I tillegg kan grillen også åpnet opp til 180°, slik at det blir en bord grill, der det er mulig å steke mat på begge overflater på en gang.

Denne multifunksjonelle grillen har utskiftbare teflon plater som er enkle å rengjøre (mål pr Plate 29 x 30cm)

THOMSON THGR05552

Lag maten direkte på den bærbare og praktisk keramiske stekeplaten. De infrarøde koke- / steke platene gir en ekstremt rask oppvarming. Legg bare kjøtt, fisk, grønnsaker, etc. direkte på den keramiske stekeplaten eller koke pasta eller poteter i en gryte plassert direkte på glasset. Mulighetene er mange.

Powered by Labrador CMS