Wilfa Hjerterom

Pressemelding fra Wilfa 7. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I rett tid til Vaffeldagen 25 Mars lanserer Wilfa sitt nye vaffeljern - Hjerterom - Ett dobbelt vaffeljern med conede plater, dobbelt slippbelegg og luftspalter som slipper ut luftbobler slik at du får du perfekt stekte vafler hver gang.

Det nye vaffeljernet innehar en rekke finesser og innovative løsninger: Dobbelt slippbelegg gjør at det slipper bedre og gir jernet lengre levetid. De conede platene, med en høydeforskjell på 1 cm, klemmer og fordeler røren jevnt ut og presser luftbobler i røren ut gjennom luftspaltene. Dette gir perfekt stekte og sprøe vaffler. Oppsamlings renne for overflødig røre gjør rengjøringen enkel og behagelig. Jernet har praktiske gummi føtter som gjør at det står stabilt på alle underlag, og det smarte designet gjør at jernet kan lagres stående. Med termostaten kan du kontrollere temperaturen, og signallys varsler når apparatet er klart til bruk eller vaffelen er ferdig stekt.Egen måløse for riktig mengde røre medfølger.

Powered by Labrador CMS