Wilfa Multigrill MG-1600

Pressemelding fra Wilfa februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Med bordgrill fra Wilfa - blir det grillpølser på 17. mai uansett vær

Det er lov å gjøre det enkelt for seg 17. mai og et hyggelig alternativ er å be til grilling. Ingen av oss kan kontrollere været og regner det bøtter, er det lite fristende å grille ute. Med Wilfas elektriske bordgrill kan du trylle frem enkel grillmat  til glede for store og små på den store dagen.

Luktfri innegrilling

Wilfa bordgrill har multifunksjon. På under- og overplaten kan du trylle fram spennende grillmiddager, alt fra kjøtt til fisk og grønnsakstilbehør kan grilles samtidig slik at alle får akkurat det de har lyst på. Dette helt luktfritt!

-          Du kan ha voksenmat på overplaten og legge pølser til barna på underplaten som godgjør seg imens. Helt perfekt til hyggelig samvær. Enkelt og sosialt! sier Anders Liland Administrerende i Wilfa.

Brettene i bunn fanger opp alt fettet som renner av grillmaten. Topplaten er glatt på den ene siden og rillet på den andre siden. Platen kan snus og da kan du lage f.eks. en stor omelett eller pletter og pannekaker til dessert. Grillen passer utmerket til både hverdag og fest.

Multigrill MG-1600 selges hos elektroforhandlere og koster kr 1499,-

Oppskriftshefte følger med.

Powered by Labrador CMS