Tomtom Golfer 2

Pressemelding fra Tomtom 14. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom Golfer 2 tar golfere til neste nivå

Analyserer slag og runder automatisk

TomTom (TOM2) lanserer i dag den ultratynne GPS-klokken TomTom Golfer 2, utviklet for å hjelpe golfere med å forbedre sitt spill gjennom å automatisk analysere slag og runder. TomTom Golfer 2 viser distanse og hindre til greenen, samtidig som den hjelper spilleren med å bedre forstå og analysere sine slag. Spilleren ser avstanden på driven og får dermed veiledning til neste slag. Spilleren kan etter golfrunden analysere sine slag i TomTom Mysports. Den automatiske funksjonen som registrerer resultatene gjør det enkelt for golfere å se hva som fungerer og hva som kan forbedres.

- Vi vet at for å bli bedre, må du vite hva som gikk galt. Dette er grunnen til at vi har utviklet en detaljert analyse for TomTom Golfer 2, for å vise deg hvor du skal forbedre, men også å vite hva du er i stand til, sier Clive Millington, COO, TomTom I TomTom MySports får forbrukerne mer informasjon om slag og greenprofiler. En nyhet er at den kombinerer de beste slagene som spilles og kan vise din beste runde på golfbanen. Gjennom å se på slagene ved hvert hull, får golferen en enestående mulighet til å analysere sine styrker og svakheter. TomTom Golfer 2 viser hvordan golfspillere best mulig kan ta seg gjennom greenen ved å vise detaljert informasjon om avstand, foran og bak hindre på banen, på over 40 000* golfbaner verden over. TomTom Golfer 2 er har et stilig design, den er lett og vanntett, og behagelig å bruke på og utenfor golfbanen.

Andre funksjoner i TomTom Golfer 2 inkluderer:

TomTom Golfer 2 koster 2399 NOK og er tilgjengelig fra mai 2016.

Powered by Labrador CMS