Targus Car Charger

Pressemelding fra Targus 10. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny billader til iPad

Targus lanserer nå en liten og praktisk billader til iPad, iPod og iPhone. Den nye billaderen fra Targus er en effektiv og kompakt løsning som er praktisk å ha liggende i bilen, så du aldri går tom for strøm når du er på farten.

De fleste har mobiltelefonen med seg i lommen når de går hjemmefra, og det samme gjelder i økende grad for iPod-en og iPad-en. Laderen lar vi imidlertid som regel bli igjen hjemme. Men når både kalender, e-post og yndlingsmusikk ligger på de nye teknologiske vidundrene kan det være veldig irriterende å gå tom for strøm.

Nå har Targus derfor utviklet en liten billader, slik at du raskt kan lade iPad-en, iPhone-en og iPod-en din via bilens 12 V-utgang. Hvis du lar laderen ligge i bilen hele tiden kan du være sikker på at du aldri går tom for strøm når du er på vei til møter, på ferie eller på hytta.

Liten og kompakt

Den svarte laderen er liten og kompakt. Den veier bare 20 gram, og tar nesten ingen plass i bilen. USB-kabel med Apple-tilkobling følger med, så du slipper å huske din egen. Laderen er utstyrt med en liten LED-indikator, og du kan dermed se om den lader. Med denne prisgunstige ladeløsningen trenger du ikke lenger bekymre deg for å gå tom for strøm.

Den nye Targus Car Charger til Apples iPhone, iPad og iPod (APD04EU) fås i svart og koster 199 kroner (inkl. mva).

Powered by Labrador CMS