Targus Laser Pen Stylus

Pressemelding fra Targus 4. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Én penn – online og offline

Targus lanserer nå en praktisk Laser Pen Stylus, som både gjør det lettere å navigere på berøringsskjermen på en iPad, og fungerer som en eksklusiv kulepenn og laserpeker. Selv om berøringsskjermer er smarte og implementeres i stadig flere produkter kan det noen ganger være vanskelig å navigere presist med fingrene. Den nye pennen fra Targus er derfor det perfekte 3-i-1-verktøyet til den effektive nettbrettbruker.

Tastefeil i e-poster og SMS-er, nettsurfing som krasjer, åpning av feil apper... Alle som bruker en smarttelefon eller et nettbrett med berøringsskjerm ved hvor irriterende det kan være når fingrene treffer feil. Og like mange mennesker leter hver dag etter den kulepennen man sjelden bruker, men likevel alltid mangler. Derfor lanserer Targus nå en 3-i-1-penn som løser begge problemene – og som samtidig kan fungere som en laserpeker under presentasjoner.

Den ene delen av 3-i-1-pennen er en stylus, som er en betjeningspenn som kan brukes på alle nettbrett og smarttelefoner med berøringsskjerm. Den gjør det enklere å navigere raskt og presist der en fingertupp ofte er for stor og lett treffer feil.

Den har en patentert gummispiss som lager mindre lyd og glir bedre over skjermen enn mange andre styluser. Spissen etterlater ikke merker, og skjermen holder seg derfor seg pen og smuss- og fingeravtrykkfri.

Kulepenn med Parker-refill

Det unike med den nye Laser Pen Stylus er imidlertid at den også kan brukes på papir som følge av at den andre enden av pennen er en kulepenn. Dette dreier seg ikke om noen plastpenn i tvilsom ”reklamekvalitet”, men om en kvalitetskulepenn som kan brukes flere ganger med Parker-refill.

Pennen er elegant og ergonomisk utformet i blank sort og metallic. Den har samme størrelse som en vanlig kulepenn, og er derfor behagelig i bruk.

Den nye Targus Laser Pen Stylus For Media Tablets (AMM04EU) koster 199 kroner (inkl. mva.).