SteelSeries Sentry Eye Tracker

Pressemelding fra SteelSeries 10. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries presenterer ny teknologi for gamers – Sentry Eye Tracker

På E3-messen i Los Angeles presenterte SteelSeries, sammen med sin partner Tobii Technology det første produktet for gaming-tilpasset øyesporing på markedet – Sentry Eye Tracker. Denne mildt sagt iøynefallende teknologien er utviklet for at gamers skal kunne lagre og analysere sine øyebevegelser, og i tillegg forbedre og effektivisere spillingen sin.

– Når man tenker på teknologien så tenker man som regel at det er noe som hører med i fremtiden, og at det er neste generasjons teknologi. Vår partner Tobii er i bresjen med denne typen teknologi, og med Sentry Eye Tracker har vi benyttet oss av deres ekspertise og utviklet et nytt produkt som vi kommer tilby gamers. Sentry Eye Tracker og øyesporing kommer til endre hvordan vi spiller og ikke minst analyserer vår spilling, sier Tino Soelberg, teknisk sjef på SteelSeries.

Virtuell coaching

SteelSeries Sentry Eye Tracker tilbyr seriøse gamere helt nye muligheter når det kommer til å analysere og trene seg opp i spill. Gamers som bruker Sentry Eye Tracker kommer til å kunne analysere ulike mengder av data basert på hvor lenge, og hvor på skjermen man har fokusert mest. Fixations per Minute (FPM) lagrer hvor ofte gamern stopper opp og fokuserer med øynene. En gamers FPM kan sammenlignes med den etablerte målingen, Actions Per Minute (APM) som gir en indikasjon på hvor mange knappetrykk og klikk en spiller utfører pr minutt.

For mer informasjon: http://steelseries.com/steelseries-sentry-eye-tracker

Powered by Labrador CMS