Supertooth Disco 2

Pressemelding fra TT Micro 6. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nyt musikken på farten med TT Micros trådløse høyttaler Supertooth Disco 2

Ny APT-X-teknologi gir suveren lydkvalitet over Bluetooth

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter lanserer nå den trådløse stereo høyttaleren Disco 2 i Norge. Disco 2 kan enkelt kobles til alle Bluetooth A2DP-enheter og gir brukeren tilgang på strømming av høykvalitets musikk når som helst og fra hvor som helst.

Etterfulgt av suksessen med den originale Disco, lanseres nå en etterkommer med nytt slankere design, og en særegen fasong. Denne kompakte høyttaleren bruker Bluetooth 4.0 og kan strømme musikk fra alle A2DP-enheter inkludert iPhone, Android smarttelefoner, nettbrett, PC-er og MP3-spillere.

I opp til ti timer kan du nyte musikk på farten med kvalitetsrik lyd. Disco 2 bevarer ikke bare kvaliteten på lydfilene, men optimaliserer den når den blir strømmet fra en enhet med støtte for APTX-teknologi. Dette gir en suveren lydkvalitet over Bluetooth som ikke har vært mulig å oppnå tidligere. Høyttaleren har en rekkevidde på opp til ti meter, og kan fjernstyres med en Bluetooth kontroll. Med sine to kraftige høyttalere på forsiden og det effektive bass-refleks systemet på baksiden, leverer Disco 2 kvalitetsrik lyd i 16 watt.

Tekniske spesifikasjoner  

• Bluetooth 4.0 APT-X

• Kompatibel med alle A2DP enheter, inkludert iPhone’s, Android smarttelefoner, PC-er, nettbrett og MP3-spillere

• Du kan bytte lydspor ved å trykke på høyttalerens kontrollknapper (AVRCP)

• 2 høyttalere i fronten, 1 subwoofer bak

• Intern forsterker: 2 x 8 Watts RMS

• Spilletid: 3 til 4 timer ved høyt volum, 10 timer ved middels volum

• Ladetid: 3 timer

• NiMH oppladbart batteri

Pris og tilgjengelighet

Disco 2 har en veiledende pris på 795 kroner og finnes allerede på lager.

Powered by Labrador CMS