Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

Pressemelding fra Creative 13. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound Blaster Tactic3D Fury gaming headset

Nytt design med avanserte lydteknologier til en fantastisk pris

Creative har lansert Sound Blaster® Tactic3D® Fury gaming headset til PC og Mac, med SBX Pro Studio ™ -­‐lydteknologier i Norge. Prisen er kun kr. 499,-­

‐ Sound Blaster Tactic3D Fury gaming headset introduserer et slankt nytt design til Tactic3D headset-­‐ familien. Headsettet kan kobles til en Mac eller pc via USB med Dual Mode USB-­‐adapter, og er utstyrt med en 3,5 mm minijack til forbindelse til mobiltelefoner og tablets til samtaler og musikkavspilling. Den medfølgende Sound Blaster Tactic3D softwaren gjør det mulig for spillere å tilpasse innstillingene til å oppnå det beste og mest presise tredimensjonale akkustiske miljøet. Man kan gjemme sine personlige audioprofiler, eller velge å eksportere eller dele med andre spillere. Den spesielle Scout Mode teknologi gir spillerne mulighet for å høre fiender, som er lengre vekk i spillet, noe som kan gi en klar taktisk fordel. Kraftige 40mm Full Spectrum drivere med en frekvensgang på 20Hz -­‐ 20kHz leverer suveren lydkvalitet til prisen.

"Basert på det positive momentum vi har oppbygget med vårt Sound Blaster Tactic3D sortiment av gaming-­‐headset, designet vi Sound Blaster Tactic3D Fury med et slankere, enda mer behagelig ørekoppdesign enn de headsetene som inspierte det. Med dette flotte, komfortable designet og vår helt justérbare softwarepakke av lyd-­‐ og stemmeteknologier, leverer vi den beste kominasjonen av gaming-­‐yteevne og verdi til massemarkedet” sier Low Long Chye , General Manager for Audio hos Creative.

Sound Blaster Tactic3D Fury gaming-­‐headset har ørekopper med skumkant som puster, dette sikrer ekstrem komfort og eliminerer trettthet under lange spil. Med sin avtagbare støyreduserende mikrofon er Sound Blaster Tactic3D Fury også fantastisk for å lytte til musikk og film fra en Mac, pc eller intelligente enheter, som tablets og smarttelefoner.

SBX Pro Studio ™ lyd-­‐ og stemmeteknologier

• SBX Surround – Oppnår hittil usett nivå av audiorealisme ved å sette virtuelle høyttalere rundt om, over og under lytteren.

• SBX Crystalizer™ -­‐ sikrer at hver lyd-­‐detalj blir hørt ved å gjenskape høye og dype toner, som var gått tapt på grunn av lydkompresjon.

• SBX Bass -­‐ Forbedrer lydopplevelsen dramatisk ved å utvide de lavfrekvente tonene

• SBX Dialog Plus – forbedrer brukerens stemme intelligent og sikrer derfor en langt skarpere dialog

• SBX Smart Volume -­‐ Løser problemet med plutselige lydstyrke-­‐endringer i spill og film gjennom intelligent forsterkning og demping til et ensartet lydnivå

• Scout Mode -­‐ Hør dine fiender, mens de er langt vekk, og få en klar taktisk fordel i kamp

• VoiceFX -­‐ Aktiverer endring av stemmen med en lang rekke effekter, som kan forbedre tonen i en stemme, skape interessante aksenter eller få noen til at høre ut som en annen person

• Sound Blaster Tactic3D Kontrollpanel -­‐ Gjem og del flere TacticProfile lydpreferanser med dine venner.

Pris og tilgjengelighet

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury er tilgjengelig hos norske forhandlere nå til en veiledende utsalgspris på kr. 499,-­

‐ Mer informasjon om Sound Blaster gaming headsets, kan du finne på www.soundblaster.com