Epson MG-850HD

Pressemelding fra Epson 7. september2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se og del musikk, videoer og bilder med Epsons MG-850HD.

Epson har benyttet sin erfaring som verdensledende på projektormarkedet[1] til å lage den første HD-klare hjemmekinoprojektoren med 3LCD og dokkingstasjon for iPod[2]. Brukere trenger ikke å laste ned apps eller feste på tilleggsutstyr – det er bare å koble en iPod, iPhone eller iPad[3] til dokkingstasjonen.

Med innebygde høyttalere på 10 W kan MG-850HD spille av musikk, videoer og bilder, i tillegg til TV-programmer og kinofilmer som du tidligere har lastet ned fra iTunes, i stor kinoskala som kan nå opptil 300 tommer. De allsidige tilkoblingsmulighetene gjør at du også kan vise innhold fra tradisjonelle Blu-ray-, DVD-, PC-, TV- og spillkilder.

Ved hjelp av Epsons teknologiske nyvinninger, leverer projektoren en lysstyrke på 2 800 lumen som er like høy for hvitt og farget lys og et høyt kontrastforhold på 3 000:1, noe som sikrer at bildene projiseres i høy kvalitet selv i dagslys. Epsons 3LCD-teknologi sikrer at bildene er klare, lyssterke og behagelige å se på.

"Plug and play"-funksjonaliteten gjør at brukere raskt og enkelt kan sette opp og bruke projektoren. Uansett hvilken vinkel projektoren har, kan brukere enkelt justere projeksjonen for å oppnå et rett og korrekt bilde med en brukervennlig glidebryter for horisontal trapeskorreksjon.

“MG-850HD er et perfekt eksempel på Epsons engasjement når det gjelder å flytte grensene for nytenking innen hjemmeunderholdning,” sier Madlyne Colson, produktansvarlig hos Epson Europe. “Den brukervennlige menyen er for eksempel utformet for å gjøre det enkelt for brukere å navigere, mens den unike fjernkontrolldesignen har en stilig knappelayout og baklys slik at fjernkontrollen er enkel å bruke når du ser på innhold i mørket.”

MG-850HD er tilgjengelig fra november 2011 til en anbefalt pris på NOK 5.795,-

Egenskaper

[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Per september 2011

[3]Laget for iPod Touch (1., 2., 3. og 4. generasjon), iPod nano (3., 4. og 5. generasjon),  iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPad og iPad 2