Epson WorkForce DS-510 og DS-510N

Pressemelding fra Epson 3. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons nye dokumentskannere gir raskere arbeidsflyt og bedre effektivitet

Epson lanserer en ny serie med A4-skannere. Skannerne har høye skanningshastigheter og avansert mateteknologi, noe som innebærer mer effektiv lagring og distribusjon av elektroniske dokumenter. WorkForce DS-510 og DS-510N er utviklet for forbedret effektivitet og sømløs integrasjon i dokumentadministrasjons- og nettskysystemer.

De nye, kompakte modellene har skanninghastigheter på opptil 26 spm/52 tpm både i svart-hvitt og farger og en automatisk dokumentmating (ADF) med kapasitet på 50 ark. Begge modellene drar nytte av tosidig skanning i én passering, HW JPEG-komprimering og detektering av dobbel mating med ultralydsensor.

Skannerne er allsidige og har avansert teknologi, som gir jevn papirmating og reduserer risikoen for mating av flere ark samtidig. De er også pålitelige ved papiropptak for store volumer. I tillegg til høye hastigheter, når skannerne kombineres med Epson Document Capture Pro, gir det valgfrie nettverksgrensesnittpanelet mulighet til push-skanning og tilpasning av «skann til jobb»-kommandoer, som for eksempel skanning til e-post, skanning til Microsoft SharePointTM’ og ‘skann til skyen’. WorkForce DS-510N er nettverkklar.

Dokumentskannerne er utviklet for forbedret effektivitet og sømløs integrasjon i dokumentadministrasjons- og nettskysystemer. EpsonScan-programvaren tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som strekkodegjenkjenning, støtte for sonebasert OCR, TWAIN, ISIS og WIA-drivere.

Epson Document Capture Pro client og server, i tillegg til Document Capture for Mac bidrar til raskere arbeidsflyt og gir brukerne muligheten til å skanne, konvertere og distribuere informasjon raskere i så og si alle database- og dokumentadministrasjonssystemer.

- Skannerne er proppfulle av Epson-teknologi som gjør det enkelt å utføre komplekse oppgaver uten å måtte gjennomgå spesialopplæring. Dette hjelper virksomheter med å oppnå raske arbeidsflyt og forbedret effektivitet. Epson ReadyScan LED-teknologien krever ingen oppvarmingstid, inneholder ikke kvikksølv og har lavt strømforbruk. Denne kombinasjonen av funksjoner gir virksomheter en komplett pakke for rask dokumentbehandling, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

WorkForce DS-510 og DS-510N er tilgjengelige fra september, til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kroner 3499 og 5026 eks. mva.

Powered by Labrador CMS