LG GS9166

Pressemelding fra LG Electronics 27. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Veien til mindre avfall går via kjøleskapet

Lite slår et kjøleskap stappfullt med ferske matvarer. Men hvor ofte kaster du maten uken etter, fordi tiden til å lage deilige middagsretter ikke strakk til?

I Norge kaster vi over 300 000 tonn spiselig mat hvert år – et tap av både ressurser, energi og penger. Nå er det på tide at forbrukerne stiller høyere krav til kjøleskapet!

LGs nyeste generasjon av A++merkede kjøleskap, LG GS9166, hjelper deg å bevare matvarene lengre. Kjøleskapene er utviklet spesielt med tanke på å oppfylle forbrukernes krav til et drømmekjøleskap, og ved hjelp av den nyeste teknoligen sparer man energi, forlenger matvarenes holdbarhet og forhindrer unødvendig kasting av mat.  LG har også utviklet et isoleringsmateriale som både er tynnere og mer effektivt, som betyr at kjøleskapene har fått mer plass inni – uten å ta mer plass utenpå.

Frukt og grønt får lengre holdbarhet

LG har høy tillit til kvaliteten på deres nye kjøleskap og gir derfor 10 års garanti på kompressoren, LG Linear Compressor, også kjent som ”kjøleskapets hjerte”. LG Linear Compressor er hele 28 prosent mer energibesparende og mer stillegående enn vanlige kompressorer. Den holder temperaturen i kjøleskapet på et jevnt nivå, og forlenger derfor matens holdbarhet (kilde: KTL (Korea Test Lab) Official data 2009).

Alle LGs kjøleskap er utstyrt med Total No Frost, en teknikk som gir frostfri og kondensfri kjøling. Dessuten gir Total No Frost rask og jevn nedkjøling, noe som gjør at matvarene holder lengre. F.eks er majones 76 prosent mindre harsk etter syv dager (ifølge Semi No Frost-teknikk. Source: SLG). Det nye kjøleskapet er også utstyrt med Moist Balance Crisper og Vacuum Cripser, som holder frukt og grønnsaker sprø og friske i en lengre periode. Dermed har du mer tid til å lage de deilige middagsrettene!

LGs grønne linje

LG Electronics har valgt å satse helhjertet på miljøet gjennom visjonært og innovativt arbeid. Virksomheten er blant annet en av fem koreanske bedrifter som er blitt valgt inn i Carbon Management Global Leaders Club, som skal bidra til å redusere CO2-utslipp.

Innen de neste ti årene vil LG investere krafitg i å redusere CO2-utslipp, utvikle grønne produkter og på å bli en grønnere virksomhet totalt sett. LG tror på at alle kan delta i innsatsen for et mer bærekraftig samfunn. De nye kjøleskapene er bare begynnelsen!

LG ble i 2010 kåret som en av de ti mest innovative virksomhetene av det amerikanske tidsskriftet ”Business Week”. LG er den eneste hvitevareprodusenten på topp-ti-listen. Mer informasjon om LGs grønne initiativer finnes i LG 2010 Sustainability Report.

Pris og tilgjengelighet

LGs kjøleskap er tilgjengelige fra august 2011 til en veiledende pris på ca. 24 995 kroner.