Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1750 HD Video Pro EA6500

Pressemelding fra Cisco 17. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raskeste Linksys Smart Wi-Fi-ruter med AC-teknologi er i handelen fra i dag

Cisco melder i dag at den første Linksys Smart Wi-Fi Ruter med 802.11ac teknologi nå er i handelen sammen med den kompatible Universal Media Connector som gir trådløs oppkobling for enheter som Smart-TV, Blu-ray spillere og spillkonsoller i Gigabit-hastighet. Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1750 HD Video Pro EA6500 har den beste Wi-Fi-ytelsen i Linksys’ Smart Wi-Fi ruter-sortiment or nå tilgjengelig i handelen sammen med Linksys AC Universal Media Connector.

Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1750 HD Video Pro EA6500 drives av bransjens nestegenerasjons trådløse nettverksteknologi, 802.11ac, som gir høy ytelse med Wi-Fi hastigheter opp til 450+1300 Mbps. den kan nå om lag tre ganger høyere hastigheter enn eksisterende 802.11n-produkter men tilbyr i tillegg større rekkevidde og pålitelighet og bidrar til å minske energiforbruket for mobile enheter. Toppytelsen, kombinert med den nye Linksys Smart Wi-Fi2 plattformen lar forbrukerne ta styring med sitt hjemmenettverk og enheter takket være Smart Wi-Fi-verktøy og -applikasjoner.

– Den nye Linksys Smart Wi-fi ruteren er konstruert for å møte den eksplosjonsartede økningen I bruk av video og det økende antallet wifi-oppkoblete enheter i hjemmet, sier Brett Wingo, vice president and general manager, Cisco Home Networking. – Linksys Smart Wi-Fi ruteren med AC teknologi leverer utrolig hastighet og enkelhet samtidig som den endrer måten forbrukere bruker sine elektroniske enheter og sitt HD-innhold på og lar dem fjernstyre enhetene sine ved hjelp av brukervennlige apper på sine mobile enheter. Vi kombinerer topp wifi-ytelse med enestående brukervennlighet og intelligens, noe som resulterer i en bedre brukeropplevelse for kunden.

For å åpne denne nye verden av muligheter kan kunden opprette en valgfri Linksys Smart Wi-fi-konto under installasjon av ruteren. Denne kontoen kan deretter åpnes sikkert ved hjelp av en hver nettleser eller gjennom Linksys Smart W-Fi appen på smarttelefon eller nettbrett. Det gir kunden tilgang og kontroll over hjemmenettverket og alle oppkoblete enheter på det, noe som sammen med mobile apper gir brukeren en helt ny opplevelse. Foreldre kan for eksempel få bedre kontroll med innholdet barna deres ser på internett med appene Block the Bad Stuff og Netproofer, mens forretningreisende kan se hva som foregår i hjemmet ved hjelp av Gemini IP Camera Viewer-appen. En rekke Linksys Smart Wi-Fi apper er tilgjengelige i dag, og nye apper kommer snart fra app-utviklerne som har knyttet seg til Linksys’ utviklersamfunn.

For å forenkle oppkobling av enheter på nettverket kommer Linksys Smart Wi-Fi Ruterne med SimpleTap™. SimpleTap lar forbruker koble opp enheter mot Linksys Smart Wi-Fi ruteren med kun ett knappetrykk eller en rask swipe eller scanning av en etikett eller enhet, noe som gjør det enklere å stadig legge til nye enheter på nettverket.

I tillegg til å legge til en ny ruter i sin Smart Wi-Fi-serie, viderefører Linksys samarbeidet med de ledende merkene innen forbrukerelektronikk, for å forenkle og optimalisere opplevelsen av det nettverkstilkoblete hjemmet for forbrukerne. Linksys er glade for å kunne lansere sitt partnerskap med LG Electronics. Dette partnerskapet vil snart hjelpe forbrukerne å få best mulig HD seeropplevelse på sine Smart TV-er når de bruker video on demand- og filmleietjenester som Netflix, Hulu og YouTube HD.

Som del av LGs lederstrategi innen Smart TV er vi glade for å samarbeide med Linksys for å tilby forbrukerne den beste opplevelsen innenfor medie-streaming av underholdning i hjemmet. Samtidig som vi leverer LG Smart TV opplevelsen med den unike Home Dashboard og Magic Remote, fokuserer vi også på å forenkle nettverkskonnektiviteten i hjemmet. Bruken av Linksys Smart Wi-Fi-rutere som muliggjør overlegne streaming-opplevelser representerer et viktig steg mot et bredere samarbeidsforhold mellom LG og Cisco, sier Ti Cho, Head of TV Product Planning, LG Electronics Inc. Opt-in forbrukerprioriteringen for LG Smart TV er konstruert for å maksimalisere HD streaming-opplevelsen uten å påvirke merkbart konnektiviteten eller ytelsen til andre oppkoblete enheter, for eksempel smarttelefoner og intelligente husholdningsmaskiner som er koblet opp til hjemmenettverket.

Pris og tilgjengelighet:

Linksys Smart Wi-Fi Ruter AC 1750 HD Video Pro (modell EA6500), er tilgjengelig for NOK 1750,- (Veil.) i ledende butikker og nettbutikker. Den kompatible Linksys AC Universal Media Connector (modell WUMC710) er også tilgjengelig og koster NOK 999,- (Veil.).