Razer Mechanical Switch

Pressemelding fra Razer 7. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer lanserer verdens første mekaniske tastaturbryter designet for gaming

Helt nye Razer™ Mechanical Switch er testet av topputøvere av eSport og har blitt designet og produsert in-house for gaming i motsetning til tradisjonelle tastaturbrytere som er designet for skriving.

Razer, verdensledende innen underholdningsenheter og programvare, lanserte i dag verdens første mekaniske bryter, designet spesifikt for gaming av Razer; Razer Mechanical Switch.

Tradisjonelle mekaniske brytere ble opprinnelig designet for skriving, men nye Razer Mechanical Switches er designet og produsert eksklusivt for gaming. For å få til dette bestemte Razer seg for å begynne helt på nytt og lage mekaniske brytere på en helt ny måte.

Etter grundig forskning fant Razers prisvinnende ingeniører den optimale aktueringsavstanden for en gamingbryter. Den er en brøkdel av en millimeter, noe som førte til at ingeniørene nesten halverte avstanden mellom aktueringen og nullpunktet for å gi mulighet til raskere og mer presise gamingkommandoer sammenlignet med vanlige mekaniske brytere. I tillegg er de helt nye

Razer Mechanical Switces produsert ved hjelp av en ultrapresis produksjonsteknikk. Teknikken kombineres med gullbelagte kontaktpunkter, og resultatet er en levetid på opptil 60 millioner tastetrykk.

Razers vitenskapsmenn og ingeniører designet nye Razer Mechanical Switch, men masseproduksjonen ble gjort av en tredjepartsprodusent. For å sikre at hver bryter oppfyller de strenge kravene hadde Razer sine egne kvalitetskontrollører inne i produksjonen for å kontrollere at hver bryter ble konstruert i henhold til kravene og spesifikasjonene fra Razer.

Til slutt ble bryterne testet grundig av verdens mest krevende eSport-utøvere under noen av verdens mest intense profesjonelle gamingturneringer.

"De nye bryterne på Razer BlackWidow føles lettere og jevnere ut slik at jeg kan spille raskere enn noen gang", sier Jens "Snute" Aasgaard, StarCraft-spiller for Team Liquid. "De er komfortable og solide og passer perfekt til lange treningsøkter og turneringer."

"Istedenfor å bare fokusere på skrivekomfort, slik tradisjonelle mekaniske brytere gjør, har vi måttet tenke på aktuering og nullpunkt på en helt ny måte for å finjustere dem for gaming", sier Min-Liang Tan, kreativ leder, CEO og en av grunnleggerne av Razer. "Våre ingeniører fokuserte på hastighet, nøyaktighet og slitestyrke for å gi alle gamere i hele verden en urettferdig fordel. Den nye bryteren gjør verdens mest populære gamingtastatur enda bedre."

Razer Mechanical Switch er tilgjengelig i de nye Razer BlackWidow mekaniske gamingtastatur, og andre produsenter som ønsker å lage de beste mekaniske gamingtastaturene i verden har også tilgang til dem.

Helt nye Razer Mechanical Switch er tilgjengelig i to utgaver: Razer Green Switch er taktil og klikker og krever 50 g for å aktueres. Razer Orange Switch er også taktil, men stille og krever 45 g for å aktueres.

Powered by Labrador CMS