Ruwido M-serie

Pressemelding fra Aurora Group 28. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ruwido – Én fjernkontroll til alt!

Fjernkontroller har vi nok av. Og er du lei av å være avhengig av flere fjernkontroller for å kunne betjene din flatskjerm, digitale mottaker, DVD-spiller og Hi-Fi anlegg? Da er løsningen en universell fjernkontroll fra Ruwido. Med den kan du enkelt betjene det hele!

Ruwido er en kjent aktør i elektronikkbransjen. Dette østeriske selskapet ble grunnlagt i 1969 i Salzburg, og her ligger hovedkvarteret fortsatt den dag i dag.  Her sitter 200 mennesker og utvikler, produserer og markedsfører forskjellige løsninger til TV-verdenen.

Hovedproduktet er fjernkontroller, og slik har det vært i nesten 40 år – noe som betyr at mange forbrukere allerede har et Ruwido produkt hjemme uten nødvendigvis å vite det. Selskapet produserer nemlig for mange av de store TV-merker, som gjennom årene har betalt for den østerrikske kompetanse og viten.

Ruwidos første fjernkontroll ble lansert i 1975, og siden da har selskapet gjort seg bemerket med både designpriser (Red Dot Award 2012) og nyskapende teknologi i form av for eksempel fjernkontrollen som gir brukeren tilgang til bestemt TV-innhold via et fingeravtrykkgjenkjenningssystem.

Nå lanserer Aurora Group en ny serie med Ruwidos fjernkontroller i Skandinavia. Det er snakk om tre universelle fjernkontroller som kan kontrollere opp til åtte forskjellige enheter.

Ruwido M-serie

Med en forhåndsprogrammert universell fjernkontroll fra Ruwido kan du gjemme bort dine gamle fjernkontroller! Det er stor sjanse for at for at din TV eller STB er blant de mer enn 200.000 merker og modeller som de tre modellene i M-serien er kompatibel med.  Basisutgaven M2 kontrollerer to enheter (TV og STB) mens M4 og M8 kontrollerer henholdsvis opptil fire (TV, STB, DVD og AUX) og åtte (TV, STB, DVD, AUX, CD, video, radio og forsterker) enheter. M2 har 43 knapper, mens M¤ og M8 gir deg 47 knapper til å kontrollere ditt harem av apparater. Endelig er alle modeller utført i samme enkle og tynne (12 mm tykk) design, som passer inn i ethvert hjem.

Farge: Sort

Veil. Pris: Fra 369,- til 499,- kroner

Powered by Labrador CMS