NY SENSEO OG LUFTFRITERING

Philips legger vekt på å være leverandør av produkter for en sunn livsstil, og serverte luftfritert pommes frites på Euronics’ kompetansedager.

Publisert Sist oppdatert

Samme dag som de lanserte andre generasjon av sin putebaserte kaffemaskin Senseo, bød de også på kaffe fra den nye maskinen til de Euronics-ansatte som deltok på samlingen i Fredrikstad.

– Senseo Twist har fått et nytt design, der vanntanken er plassert ved siden av maskinen. Det er mulig å fylle denne rett fra springen, og det er enklere å se hvor mye vann det er igjen. Betjeningspanelet har led-lys, der kan man stille inn styrken på kaffen. Det er også mulig å justere maskinen etter høyden på kaffekoppen, sier nøkkelkundesjef Ernst Rognstad.

Han sier Senseo har vært en suksess for Philips siden lanseringen i 2010. Nå kommer også Frieles frokostkaffe i porsjonsputer for Senseo-maskinene.

Air Floss er den første produktet som ordentlig rengjør området mellom tennene

Freiele-puter

– Friele frokostkaffe har vært det viktigste produktet i Kaffehuset Friele siden den ble lansert i 1938, og er i dag det mest solgte kaffemerket i Norge. Det er naturlig at vi nå gjør denne favoritten tilgjengelig også for Senseo, som er det enkoppssystemet som lager kaffe slik nordmenn flest foretrekker den, sier kaffeeksperten Herman Friele i en pressemelding fra Philips.

Han mener kaffen i de nye porsjonsputene er aromatisk og balansert med fin syrlighet, akkurat som originalkaffen fra Friele. Porsjonsputene fra Friele fås i ulike varianter og smaker fra hele verden.

– Senseo er Norges mest solgte kaffemaskin som bruker puter. Så langt har dette vært den eneste maskinen som tilbereder vanlig filterkaffe, noe forbrukerne har satt stor pris på. Det er puter folk vil ha, på grunn av prisen, sier distriktsrepresentant Roger Røed til fagbladet Elektronikkbransjen.

På Euronics’ kompetansedager serverte Philips pommes frites til de butikkansatte, tilberedt på deres oljefrie frityrkoker.

Gyllent og fint

– Dette er et fenomenalt produkt, og vi er de første i Norge med dette. Maskinen har et element på 1.400 watt og en vifte i toppen som blåser lufta over pommes fritesen. Selvsagt kan du fritere alt mulig annet, men når det gjelder pommes frites har du 700 gram ferdig, gyllent og fint, på et kvarters tid. Det viktigste salgsargumentet er at det er 80 prosent besparelse av fett, sier Røed.

Det er mulig å sette inn en skillevegg, slik at man samtidig kan tilberede for eksempel pommes frites og kyllingvinger. Når man har spist ferdig, kan det være grunn til å bruke et annet produkt fra Philips:

– Air Floss er den første produktet som ordentlig rengjør området mellom tennene. Den blåser en blanding av luft og vann i 60 km/t, og tar der tannbørsten ikke kommer til. Den koster i underkant av en tusenlapp i butikk, sier Rognstad.

Et annet produkt Philips har store forventninger til, er My Buddy. Dette er en lampe som langsomt slukker og tenner lyset, og skal fungere som en søvntrener for barn fra tre til sju år. Lampen kommer på markedet i oktober, og vil koste rundt 900 kroner.

Powered by Labrador CMS