Jarle Randen Ruud med den nye gassflasken i rosa, og den sist lanserte smakstilsetningen, Lipton iste. Foto: Jan Røsholm

ROSA NYHET FRA SODASTREAM

– Quick Connect er et helt nytt gassystem som gjør det enklere å skifte gassflasker, sier Jarle Randen Ruud i Sodastream.

Publisert Sist oppdatert

– I tillegg til at det er enklere å sette inn flasken, vil det nye systemet også hindre lekkasje. Det er ikke lenger nødvendig å skru fast flaskene. Mange skrudde for hardt eller for løst. Den rosa fargen på de nye flaskene gjør det enklere for kundene å skille mellom ny og gammel løsning, sier Ruud.

Både festesystemet og gassflasken har rosa farge, slik at forbrukerne ikke skal ta feil. Foto: Jan Røsholm

Bransjebladet møter ham i juni, på Powers opplæringsmesse PowerUp.

Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og derfor investerer vi i ulike prosjekter rundt om i verden

Nye smakstilsetninger

Sodastream tilbyr en rekke smakstilsetninger. De fleste er kjente merkevarer som Pepsi Max, Pepsi Max Lime og Seven Up. Sist ut er Lipton iste.

– Lipton iste er vanligvis uten kullsyre. Man må jo ikke tilsette gass, men ønsker kunden en litt friskere iste, anbefaler vi absolutt å prøve litt lett karbonering, sier Ruud.

Bidrar til miljøet

Sodastream leverer en rekke smakstilsetninger. Sist ut er Lipton iste. Foto: Jan Røsholm
De gamle gassflaskene har blå merking, mens det nye systemet er merket rosa. Foto: Jan Røsholm

– Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og derfor investerer vi i ulike prosjekter rundt om i verden, blant annet et vannrenseprosjekt i Kenya og et prosjekt på Island for CO2-fangst, sier Ruud.

Fordelingsnøkkelen er 115 prosent.

– Det betyr at når du kjøper CO2-gass fra oss, gir du mer tilbake til miljøet, og totalregnskapet blir positivt, sier Ruud.

Dette gjelder både de gamle blå gassflaskene og de nye patenterte Quick Connect-flaskene med rosa merking.

– Det er viktig å påpeke at det gamle systemet ikke blir borte. Vi har tusenvis av maskiner ute på markedet med gammelt system. Det betyr at både de blå og de rosa gassflaskene vil leve parallelt, sier Ruud.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2022, som ble distribuert 30. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS