RETAIL REPAIR BLIR SKANDINAVISK

Retail Repair og Retail Supports bygg på 3.500 kvadratmeter ved det tidligere Statoil-anlegget på Fagerstrand. Foto: Stian Sønsteng

– Etter fire års drift i Norge, ser vi at det er behov for å utvide Retail Repairs verkstedvirksomhet til Danmark og Sverige, sier Morten Berner.

Publisert

Han etablerte Retail Repair AS i 2020, som en avlegger av Retail Support Norge AS, som han grunnla i 2018. Berner eier 80 og 70 prosent av de to selskapene, som har henholdsvis ti og 60 ansatte.

– Retail Repairs første store nordiske verkstedavtale er undertegnet med Willand Technology i Beijing, som står bak robotgressklipperne Navimow, Powered by Segway, og vi har allerede fått opplæring i deres nye produkter. Vi er i dialog med flere, for å utvide vår skandinaviske reparasjonsvirksomhet, sier Morten Berner.

 

Ønske fra kundene

Her har vi samlet kompetansen på ett sted

Retail Repair har verksted ved det tidligere Statoil-anlegget på Fagerstrand, i Nesodden kommune sør for Oslo, der de fra før utfører service og reparasjoner på produkter fra Worx, Landscape, Gardena, McCulloch, ImBox, Sheppach, Ava, Roborock og Ecovacs. Selskapet drives i kompaniskap med Retail Support, som hovedsakelig driver med varepåfylling og ombygging av butikker, med partnerselskap i Sverige, Danmark og på Island.

– Nå utvider vi den skandinaviske verksteddriften, ved at Retail Repair også etableres i Sverige og Danmark, etter ønske fra flere kunder og kjeder. Både Sverige og Danmark har gjort mindre reparasjoner til nå, men nå har vi valgt å satse fullt på dette. Tiden er riktig, og vårt fokus er kvalitet, effektivitet og fleksibilitet med hovedfokus på en bærekraftig bedrift og økonomi, sier Berner.

Morten Berner (f. h.) sammen med William Thomas og Karsten Berner under Vårkonferansen 2023. Foto: Stian Sønsteng

 

Samlet kompetanse

Retail Repair og Retail Support flyttet før jul inn i et eget bygg på Fagerstrand, på 3.500 kvadratmeter.

– Her har vi samlet kompetansen på ett sted, der vi i tillegg til verkstedet tilbyr logistikk- og lagerløsninger, med totalt 70 ansatte i de to selskapene. Noe av det samme vil skje i Sverige og Danmark, der vi etablerer Retail Repair i kompaniskap med våre partnere i Retail Support, sier Berner.

Powered by Labrador CMS