Til Roam/Roam SL kan man kjøpe en trådløs lader som ekstrautstyr. Foto: Sonos
Til Roam/Roam SL kan man kjøpe en trådløs lader som ekstrautstyr. Foto: Sonos

SONOS ROAM SL

Sonos Roam SL er den samme portable høyttaleren som Roam, men uten mikrofonen. Prislappen er et par hundrelapper lavere.

Publisert
Sonos Roam SL, her i fargen Lunar White, mangler mikrofonen som Roam har. Foto: Sonos
Sonos Roam SL, her i fargen Lunar White, mangler mikrofonen som Roam har. Foto: Sonos

Man kan stereo-parre en Roam SL med en Roam eller Roam SL via Sonos-appen hvis de er i samme wifi-nettverk, og så lenge en Roam er involvert har man tilgang til stemmestyringen. Med sin innebygde mikrofon har Roam automatisk innstilling av lyden via Trueplay, denne muligheten har man ikke med Roam SL, heller ikke i stereo-oppsett med en Roam.

Med en trådløs ladebase som ekstrautstyr (pris: 500,-) er det bare å plukke med seg høyttaleren for bruk et annet sted, inne eller ute, eller man kan lade den via USB-C. Roam SL kan brukes sammen med andre Sonos-produkter i samme wifi-nettverk, og hvis man beveger seg utenfor dette går høyttaleren automatisk over til blåtann, men da mister man stereo-løsningen både på Roam og Roam SL.

Batteritiden er 10 timer i konstant bruk på 50 prosent volum over wifi, og 10 dager når den er i dvale. I appen kan man slå på batterisparing; da slås høyttaleren automatisk helt av når den ikke er i bruk.

Roam SL er støv- og vanntett med IP67, og skal tåle å ligge på én meters dybde i en halv time. Knappene er slik plassert at man skal unngå å trykke på dem ved en feil når man er på farten. Roam SL kan plasseres vertikalt for å ta mindre plass, eller horisontalt for å få stabilitet på ujevne overflater. Kommer i fargene Lunar Black og Shadow White.

Pris: 1.800,-

Fra Sonos' pressemelding, mars 2022.

Powered by Labrador CMS