Dorothy Billett, ansvarlig for Securitas sin brann- og redningssatsing, sier de gjør det enklere og billigere å lære opp ansatte i norske virksomheter. Foto: Securitas

SLUKKER BRANN MED VR

Securitas bruker e-læring og VR-briller for å redde liv og spare store verdier. Teknologien og konseptet er utviklet i Norge.

Publisert

Hensikten med nyvinningen fra Securitas er å tilby tjenester som gjør det lettere for virksomheter å møte sine lovpålagte krav. Liv reddes og store verdier spares når flere trenes i å forebygge og slukke brann.

— Svært mange norske virksomheter må dokumentere at ansatte har ferdigheter i å forebygge og slukke brann. Vi gjør det enklere, mer kostnadseffektivt og engasjerende å tilegne seg denne livsviktige kunnskapen, sier Dorothy Billett, ansvarlig for Securitas sin brann- og redningssatsing i en pressemelding.

Siden treningen gjennomføres med VR-teknologi innendørs er det raskt og enkelt å trene store grupper arbeidstakere. Teknologien er utviklet av norske Real Training, mens kunnskapen, instruktørene og e-læringen tilbys av Securitas.

Vi gjør det enklere, mer kostnadseffektivt og engasjerende å tilegne seg denne livsviktige kunnskapen

Securitas er alene om å tilby branntrening med denne teknologien. Alle instruktører er spesialutdannet innenfor brannfaget og vet hvordan en brann oppleves.

Powered by Labrador CMS