Morten Aas, ansvarlig for Sous Vide Supreme i Norge, viser fram to nye modeller som kommer til høsten. Foto: Marte Ottemo
Morten Aas, ansvarlig for Sous Vide Supreme i Norge, viser fram to nye modeller som kommer til høsten. Foto: Marte Ottemo

VEKST FOR SOUS VIDE

Sous Vide Supreme, selskapet som først tok sous vide-maskinene til det norske markedet, kommer med oppgraderte modeller til høsten.

Publisert

Kokkelering med sous vide-teknologi har gått fra å være et hjelpemiddel på profesjonelle kjøkken, til noe hobbykokken har på kjøkkenbenken. Ved å tilberede mat i vakuumpakkede poser i vannbad, har man full kontroll på temperaturen.

– Salget vokser hele tiden. Vi var de første som tok disse produktene til det norske markedet, spesielt for private kjøkken, og lanserte dette for åtte år siden. Siden har det kommet mange kopier og rare ting, men vi er fortsatt markedsleder i denne kategorien globalt, sier Morten Aas, ansvarlig for Sous Vide Supreme i Norge.

Han sier selskapet kommer med to nye modeller på markedet til høsten, en oppgradering fra de eksisterende maskinene på markedet. Prisen vil ligge mellom 2.500-3.000 kroner for den enklere modellen, mens toppmodellen vil koste mellom 3.500 og 4.000 kroner.

Vi er fortsatt markedsleder i denne kategorien globalt

– Hvordan er distribusjonen deres?

– Her i Norge er vi stort sett kun hos Elkjøp, men vi har distributører i hele Europa. Sous Vide Supreme er et amerikansk merke, sier han.  

Aas sier nordmenn blir mer og mer interessert i matlaging, og at trenden er god og ikke minst næringsrik mat.

– Fordelen er at maten blir både saftigere og mørere når du bruker sous vide, og du beholder også alle næringsstoffer i posen, sier han.

– Hvor viktig er det for dere å være her på Campus?

– Jeg tror det er helt vesentlig å være her som leverandør, vi har nesten ikke noe valg, sier Aas.

Powered by Labrador CMS