SØRENSEN NY PHILIPS-SJEF

Danske Karen Sørensen (født 1962) er ny nordensjef i Philips-selskapet som ikke arbeider med TV.

Publisert Sist oppdatert

Sørensen har hatt ledende posisjoner i legemiddel- og biotekbransjen de siste 15 årene og kommer fra stillingen som senior vice president i Sanofi-Aventis med ansvar for Vest-Europa.

– Philips er et innovasjonsdrevet selskap, men det handler ikke bare om produktutvikling og drivkraften for å finne nye løsninger som møter menneskers behov. Det handler også om å utvikle nye måter å arbeide på, og finne nye former for samarbeid og partnerskap, sier Sørensen i en pressemelding der det også heter at Philips nå forsterker sin posisjon i den nordiske helsesektoren med løsninger blant annet innen billeddiagnostikk og pasientovervåkning.

Handling bak ordene

Innen sektoren for hjemmeelektronikk satser Philips på lett tilgjengelig teknologi som gjør hverdagen enklere for forbrukerne

– Et annet viktig utviklingsområde for Philips er lysløsninger, og i dag er vi ledende innen led-belysningsteknologi. Innen sektoren for hjemmeelektronikk, Consumer Lifestyle, satser Philips på lett tilgjengelig teknologi som gjør hverdagen enklere for forbrukerne, samtidig som at man bevarer hensynet til jordens ikke-fornybare ressurser, heter det i pressemeldingen.

– Vi nordboere er veldig miljøbevisste, og da jeg sa ja til denne jobben var det viktig for meg at Philips faktisk ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn. Det jeg har sett hittil viser at det også ligger handling bak de fine ordene. Philips driver omfattende forskning og utvikling, og i våre innovasjonssentre jobbes det meget godt hver eneste dag. Kun de aller beste produktene når markedet, sier Sørensen i meldingen.

Powered by Labrador CMS