Loewe 3D Orchestra IS

Pressemelding fra PCE 22.april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Et integrert trådløst 3D hjemmekino lyd anlegg. Dette representer Loewe’s merkevare verdier, minimalistisk og stilrent design. Nyskapende innovasjon og eksklusivt individuelt tilpasset på en ny spektakulær måte.

Loewe er en pioneer i Premium hjemmeunderholdnings løsninger, og har allerede satt viktige standarder med sitt Loewe Individual lyd system.

Hjemme kino systemet som ble introdusert i 2011 ble meget godt mottatt i markedet og blant eksperter på området likedan. Med Loewe 3D Orchestra utvides dette produktområdet til å inkludere en unik verdenskjent teknologi som samtidig skaper et intelligent nettverkskoblings system til alle nye Loewe TV apparater.

Det som gjør Loewe 3D Orchestra eksepsjonelt er den smarte kombinasjonen av innovative teknologier som aktive trådløse høyttalere, reproduksjon av punktkilde lyd og automatisk triangulær kalibrering.

Enkelt sagt, det oppnås en komplett fleksibilitet når det gjelder antall høyttalere og plasseringen av disse i rommet.

Loewe 3D Orchestra skiller seg ut gjennom en eksepsjonell lyd som fyller rommet, og skaper en fantastisk hjemmekino akustikk på lik linje med en konsertsal eller en kino.

Den revolusjonerende lydopplevelsen får man ved en 360 graders lyd spredning, med dette menes at lyden er jevnt fordelt rundt hver høyttaler. I tillegg sprer høyttalerne lyden opp- og nedover, mens omgivelsene i rommet fungerer som en reflekterende overflate. Dette gjør at surround lydeffekten alltid opprettholdes, uavhengig av hvor lytteren er i rommet. Selve surround effekten er ikke lenger begrenset til et avgrenset akustisk «sweet spot», og nå for første gang, kan lyd og bilde nytes i unik 3D lyd opplevelse.

Andre fordeler? Ja, denne innovative teknologien muliggjør en meget fleksibel plassering av høyttalere i hele rommet, siden de enkelte høyttalerne drives trådløst, kalibreres automatisk og krever kun strøm for å gi en overlegen lydkvalitet.

Selve installasjonen av Loewe 3D Orchestra er en lek, under førstegangsinstallasjon analyseres rommet automatisk via den medfølgende mikrofonen og høyttalerne kalibreres på samme måte. Dette garanterer en perfekt surround lyd i hele rommet.

Loewe 3D Orchestra IS vil bli tilgjengelig som ett 3.1 og 5.1 løsninger som kan utvides til 7.1 versjon gjennom å kjøpe ekstra Loewe 3D høyttaler sett etter eget ønske.

Et minimalistisk design, mange fargekombinasjoner, og spesielle inlays gir disse høyttalerne en sann følelse av High-End.

Flere produktdetaljer følger i en kommersiell produktlansering i mai 2013.

Powered by Labrador CMS