Reavon UBR-X200. Pris: 23.000,- Foto: Reavon

NYTT MERKE FOR FILMENTUSIASTER

– Vi er stolte over å ha fått de eksklusive rettighetene til Reavon, og gleder oss til å gi kresne filmfans et nytt alternativ innen 4K UHD-spillere.

Publisert Sist oppdatert
Daglig leder John Berge. Foto: JB Forlag

Det sier daglig leder John Berge i JB Forlag i en pressemelding. I høst begynner selskapet å selge det nye varemerket Reavon, bak dette står det franske elektronikkselskapet Groupe Archisoft.

I pressemeldingen beskriver Berge seg som lyd- og bildeentusiast, og i porteføljen har han flere nettsteder og blader, som Kinomagasinet, Videomagasinet og Pro AV Magasinet. Forlagssjefen er ikke helt ukjent med å drive nettbutikk; JB Forlag driver også en nettbutikk som selger produkter knyttet til populærkulturelle helter som James Bond, Superman, Fantomet og Donald Duck.

Forlagssjefen er ikke helt ukjent med å drive nettbutikk

I første omgang er det modellene UBR-X100 og UBR-X200 som kommer for salg i Norge, til 12.000 og 22.000 kroner. Ifølge pressemeldingen har de designmessige likhetstrekk med Oppo Digital, som i 2018 la ned produksjonen av sine spillere. Toppmodellen har analog phono og XLR, samt separate surroundutganger og RS-232C-tilkobling. Begge modellene er universalspillere, som skal takle det meste av diskbaserte moderne formater.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2021, som ble distribuert 30. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS