Sony BDP-S6500

Pressemelding fra Sony 25. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rask og smidig: Sony introduserer BDP-S6500 4K-Blu-ray-spiller med super-wifi

Fra din egen filmsamling til en verden av online underholdning: gi alle dine seeropplevelser en boost med den smarte nye BDP-S6500 blu-ray-spilleren fra Sony.

Hvis du er tilknyttet et kompatibelt 4K fjernsyn, vil 4K Ultra HD oppskalering gi deg en enda mer virkelighetsnær klarhet i bildet. En kraftig videoprosessor konverterer standard videosignaler tilnærmet 4K oppløsning (3840 x 2160) – det betyr fire ganger så mange piksler som i full HD. Med over 8 millioner piksler i bildet, vil du kunne nyte skarpe og detaljerte bilder, selv om du sitter nærme skjermen. BDP-S6500 gir en ny dimensjon til hjemmeunderholdning med spennende og virkelighetsnære 3D-opplevelser. Du kan koble deg på en enhver 3D-kapabel TV og nyte 3D blu-ray-filmer med en fantastisk klarhet og realisme. Selv 2D-disker kan automatisk oppskaleres til simulert 3D og gi dine favorittfilmer en ekstra dybde.

Selv om du ser på filmer fra disk i HD eller videoer på web med lavere oppløsning, vil BDP-S6500 jobbe for å gjøre bilde skarpt, klart og rent. ‘IP Content Noise Reduction Pro’ benytter støyreduksjonsteknologi for å gjøre bildene klarere, ‘HD Reality Enhancer’ på sin side optimaliserer teksturer og farger piksel for piksel. Pure Picture Control forbedrer kontraster for å skape enda mer livaktige bilder, og Super Bit Mapping gir en ren fargeskalering – perfekt for scener som en enkel solnedgang som ofte ødelegges av dårlig fargegradering.

Surfing og streaming er smidig og tilfredsstillende takket være avansert super-wifi. Multiantenne-designet på innsiden av spilleren bruker MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknologi, som sikrer et raskere og mer stabilt signal for uavbrutt streaming i hele huset.

Du vil kunne benytte deg av et fantastisk utvalg av online underholdning fra dine lokale streamingtjenester.

På innsiden av BDP-S6500 er det en kraftig Dual Core-prosessor som sikrer smidige, responsive operasjoner. Websider laster raskt, og filmer og video på nett streamer raskere med en bedre avspilling og færre forsinkelser. Meny-navigasjon er på samme måte brukervennlig og frakter deg raskt til den gode underholdningen i stedet for at du må vente på at ting skal skje.

Ikke bare ser film og video flott ut, men de høres også bra ut. ‘Digital Music Enhancer’ kombinerer tre ulike lydteknologier for dialog, filmer og musikk. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) samarbeider med ‘Dynamic Range Recovery’ og ‘Advanced Auto Volume’ for å gjenopprette tapte detaljer fra komprimert lyd, forbedre den dynamiske rekkevidden og forhindre endring i volum.

Pris og tilgjengelighet

Den nye BDP-S6500-spilleren fra Sony er tilgjengelig i butikk fra juli og får en veiledende pris på 1500 kroner.

Tekniske spesifikasjoner

Powered by Labrador CMS