BeoVision Horizon and BeoSound 1 & 2

Pressemelding fra Bang & Olufsen 2. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bang & Olufsen lanserer nye produkter på IFA 2016  – BeoVision Horizon and BeoSound 1 & 2

Bang & Olufsen lanserer tre nye produkter på årets IFA som alle er designet for en fleksibel livsstil.

BeoVision Horizon, en 4K Ultra HD-TV, er designet for å møte kravene til en moderne og fleksibel livsstil med tilkoblingsmuligheter og enestående kvalitet. Den er laget for en livsstil der hjemmet har ulike roller, og tilpasser seg raskt forandringer i dine daglige rutiner. Skjermen passer inn over alt, uansett livsstil og dekor. BeoVision Horizon tilbyr en mer uformell TV-opplevelse, når og hvor du trenger det.

BeoSound 1 og BeoSound 2, to nye trådløse høyttalersystem som er Bang & Olufsens svar på en hverdag i kontinuerlig endring. Begge høyttalersystemene er ultrafleksible med tanke på brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter og plasseringsmuligheter, og leverer en enestående 360 -graders lydopplevelse uansett hvor du eller høyttalerne er plassert.

BeoVision Horizon –  en 4K Ultra HD-TV for en fleksibel livsstil, laget i svart aluminium, med et minimalistisk, skandinavisk design og basert på den avanserte Android TV-plattformen. Tilbyr kraftig lyd og krystallklare bilder.

BeoSound 1 and BeoSound 2 er trådløse høyttalersystemer som er designet for fleksibilitet og mobilitet og har en imponerende 360-graders sfærisk lyd.

Powered by Labrador CMS