Canon XEED 4K500ST

Pressemelding fra Canon 20. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon demonstrerer ny 4K-laserprojektor på ITEC

Canon Europa, verdensledende leverandør av bildeløsninger, setter ny standard for bruk av 4K-projeksjon i simuleringsmiljøer på fagmessen ITEC. Canon vil demonstrere prototypen til en ny 4K-projektor med laserfosfor som lyskilde. Den nye projektoren oppfyller de høye kravene innen avansert simulering og opplæring.

På messen vil Canon i tillegg ha et oppsett med to Canon XEED 4K500ST installasjonsprojektorer som kombineres ved hjelp av kantjusteringsteknologi, og som viser hvordan Canons 4K-projektorer kan gi en sylskarp og naturtro simuleringsopplevelse i en rekke ulike opplæringsmiljøer, for eksempel en ekstremt realistisk flysimulator.

Miljøer som bruker simulering til opplæring, krever meget naturtro bildegjengivelse av reelle scenarioer. Canon XEED 4K500ST har enestående oppløsning og suveren bildekvalitet som sørger for at sluttbrukeren får et effektivt opplæringsmiljø. XEED 4K500ST er også verdens minste og letteste 4K-installasjonsprojektor og er dermed enkel å integrere i en rekke ulike simuleringsmiljøer.

På messen blir det også projisert en simulering av San Francisco sett fra luften. Simuleringen blir vist på en buet skjerm ved hjelp av Canons Marginal Focus-teknologi, som gjør det mulig å projisere et stort bilde som er skarpt fra kant til kant. Canons XEED 4K500ST-projektor har LCOS-teknologi som gir utmerket fargegradering og kontrast. Kombinert med modellens raske oppdateringsfrekvens blir demonstrasjonen så klar og realistisk at man får følelsen av å være fysisk til stede.

–Vår historie og erfaring innen objektivteknologi gjør oss godt rustet til å imøtekomme de unike kravene i simuleringsindustrien. Canon investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å kunne møte behovene til våre kunder, og vi ser frem til å snakke med kundene om hvordan de kan dra nytte av Canons teknologi. Prototypen av 4K-laserprjektoren tilfører en ny dimensjon til avanserte simuleringsmiljøer. Nyutviklingen kombinert med toppmodellen XEED 4K500ST gjør Canon til en perfekt partner for utmerket simulering i opplæringsmiljøer, sier Trond Sliper, produktspesialist hos Canon Norge.

Besøkende på ITEC-messen finner Canon på stand E0120.

Powered by Labrador CMS