Philips Monitor

Pressemelding fra Philips Monitors 27. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

-Skarpere, lysere, klarere: Skjerminnovasjoner fra Philips Monitors på IFA 2015

• første buede PC-skjerm fra Philips

• fra ultraskarp 5K-oppløsning til blendende Quantum Dot Color-skjermer

• innovasjoner som engasjerer seg i hvordan mennesker lever og arbeider

MMD, et ledende teknologiselskap og lisensiert partner for Philips Monitors, forsterker satsingen på skjermytelse og klarhet på IFA 2015. Besøkende som vil

oppleve de mest spennende skjerminnovasjonene til både jobb og fritid, bør sette av god tid til et besøk på Philips-standen i Hall 22. IFA 2015 går av stabelen i Berlin 4. til 9. september.

Ett av de absolutte høydepunktene er den nye buede PC-skjermen, den første fra Philips.

Denne 34-tommers skjermen innhyller seerens synsbredde, og skaper oppslukende og fokusert opplevelse. Ved å plassere brukeren i sentrum av det som skjer, skaper den et mer personlig rom og sørger for totalt fokus på oppgaven. Kant-til-kant-glasset og den ultratynne rammen forsterker den sømløse opplevelsen og maksimerer skjermflaten. Det visuelle innholdet blir sylskarpt takket være CrystalClear, UltraWide Quad HD-oppløsning (3440 x 1440), AH IPS LCD-teknologi, og en bred seervinkel som gir liv til grafikk og bilder.

Lydkvaliteten er like fantastisk. Gjennom presis plassering av lyd-cuer, løfter skjermens. DTS-lydteknologi kvaliteten på musikk, filmer, streaming og spill til et nytt nivå. Brukerne kan nyte en oppslukende virtuell surround-lydopplevelse, med rik bass, dialogforsterker og maksimerte volumnivåer uten forstyrrelser.

Du kan også oppleve den nye Philips 27-tommers LCD-skjermen med UltraClear 5Koppløsning.

Med 14,7 millioner pixler (5120x2880), viser den nye 5Koppløsningsteknologien fire ganger så mye innhold per tomme som Quad HD-oppløsning,

for en mer visuelt blendende opplevelse enn noen gang før. Den nye skjermen er ogsåutstyrt med PerfectKolor-teknologi, som sikrer fabrikkalibrert 99 prosent AdobeRGBfargerom og en milliard farger. I tillegg til briljante farger og oppløsning, er skjermen tilpasset måten mennesker arbeider på, med webkamera, MultiView som kan dele skjermen i flere områder, innebygde høyttalere med glimrende lyd, samt en blendingsfri skjerm og

Flicker-free-teknologi for redusert øyetretthet.

For å ta fargeintensiteten til maksnivået, blir også den nye 27-tommers IPS-ADS Adobe RGB-skjerm med Quantum Dot Color IQ™ presentert under IFA 2015. Denne teknologien gir over 50 prosent flere farger enn tradisjonelle LED-skjermer. Den er også langt billigere enn del fleste andre fargekritiske teknologier, og i tillegg mer energieffektiv: Quantum Dot Color IQ bruker 25 prosent mindre energi enn sammenlignbare teknologier.

IFA 2015 markerer Europa-debuten til Ambiglow Plus Base. Ambiglow-teknologien danner er glorie av lys på og rundt stativet, som syner med skjermbildet for å skape en mer oppslukende opplevelse. Lyset er tilgjengelig selv når skjermen er skrudd av, slik at brukerne kan tilpasse farger og lys for å skape en unik stemning i rommet. Det er også mulig å tidsinnstille dette slik at du kan sovne eller våkne til en lys fra en utvalgt farge.

MMD ruller også ut sin innovative SoftBlue-teknologi til en 24-tommers skjerm som vises frem på IFA 2015. SoftBlue-teknologien beskytter øynene og reduserer øyetretthet ved å dempe påvirkningen fra blått lys i skjermen. Teknologien fungerer ved å eliminere utstrålingen av blått lys i skadelige bølgelengder uten å gå på kompromiss med farger og bildekvalitet. Brukerne kan derfor ta vare på øynene sine samtidig som de opplever fullstendig fargetrohet.

MMD vil vise frem disse og andre Philips-skjermer og innovasjoner på Philips-standen i Hall 22. Besøkende vil få rikholdige muligheter til å teste skjermene og oppleve kvaliteten ved selvsyn.

Powered by Labrador CMS