NEC 4K UHD

Pressemelding fra NEC Display Solutions 26. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

4K i alle størrelser og formater

NEC skal levere det bredeste tilbudet av 4K. PC-skjermer, storformatskjermer og projektorer for større offentlige miljøer skal gi den beste visuelle opplevelsen.

De nye 4K UHD-løsningene fra NEC er:

-        Storformatsprojektoren PH1201QL med 4096 x 2160 oppløsning

-        84-tommeren MultiSync X841UHD og 98-tommeren MultiSync X981UHD, begge med 3840 x 2160 oppløsning

-        24-tommeren MultiSync EA244UHD

Storformatsprojektoren er verdens første kompakte 4K laserprojektor, utviklet for større offentlige visningssteder. Storskjermene setter en milepæl for bildestørrelse og kvalitet, og vil garantert fange oppmerksomheten til publikum.

– Skjermindustrien vil se tilbake på 2014 som året da 4K Ultra High Definition virkelig tok av. Tidligere var dette forbeholdt den digitale kino-verdenen som en virkelighetsnær visuell opplevelse. Det er utrolig moro at NEC er vital i utviklingen av 4K på skrivebordet og i offentligheten, sier Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsdirektør i NEC Display Solutions. - NEC tar en unik posisjon i den nye 4K UHD-æraen. Vi kan tilby en bredde av produkter og løsninger som spenner seg fra mindre stasjonære PC-skjermer til store skjermer i det offentlige rom.

Med en hybrid blålaser som lyskilde leverer storformatsprojektoren en lysstyrke på opptil 12 000 lumen og 20 000 timer vedlikeholdsfri drift. Dette gjør den egnet for utleie- og scenemarkedet, i kontrollrom, universiteter, konferansesaler og museer. Storformatskjermene kjører med IPS-paneler for å levere en mer virkelighetsnær opplevelse, og er en helhetsløsning for krevende profesjonelle oppgaver innen kontrollrom, produksjon, CAD/CAM, medisin og diagnose, og digital skilting i detaljhandelen.

Alle enhetene kommer med high-end komponenter med nye og spennende funksjoner, inkludert HDMI- og Displayport-tilkobling og nettverksfunksjonalitet.

Lavt strømforbruk, mer resirkulert plast, fravær av skadelige materialer og flere energibesparende funksjoner og sensorer sørger for at alle løsningene er i tråd med NECs miljøengasjement Green Vision.

Les mer på NECs nye 4K-nettsted www.4kuhd-nec.com  

Storformatsprojektoren og 84-tommeren vil være tilgjengelig fra november 2014, mens 98-tommeren skal lanseres i februar 2015.

Powered by Labrador CMS