Panasonic Toughpad FZ-Y1

Pressemelding fra Panasonic 15. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny forbedret 4K-skjerm til Toughpad-gigant

Panasonic setter i dag ny standard for tøffe enheter med store skjermer.

På bakgrunn av forbrukernes egne tilbakemeldinger har Panasonic introdusert en rekke forbedringer til den populære 20-tommeren Toughpad FZ-Y1, som gjør produktet enda bedre tilpasset industrier som helse- og detaljhandel. Med en ny, detaljert 4K-skjerm kan helsepersonell enkelt undersøke røntgenbilder med større presisjon enn noen gang. Detaljhandelen kan dra nytte av flott design og krystallklar skjerm til showroom-demoer.

I tillegg til en kraftig oppgradert skjerm kommer Panasonics 20-tommer 4K-toughpad med den nyeste 5th generation Intel® Processor samt en HDMI 2.0 INPUT-port, så du kan vise innhold fra alle slags kilder i lekker 4K. Den nye versjonen tilbyr også Full HD-support, noe som gjør det enkelt å jobbe med innhold i Full-HD.

Panasonic presenterer en oppgradering til standardmodellen samt en ny value-modell i dag, mens en ny high-end performance-modell er planlagt til senere på året.

Panasonic Toughpad FZ-Y1-modellene er tilgjengelige fra slutten av august og kan kjøpes på prosjektbasis.

Powered by Labrador CMS