Loewe Art UHD

Pressemelding fra EET Europarts 10. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt Loewe Ultra HD TV med lynraskt kanalskifte

Den nye Loewe Art UHD TV’n er lynrask når det gjelder kanalskifte . Høyhastighetszapping med Loewe Instant Channel Zapping gir økt betjeningskomfort.

Loewe Art gir både et krystallklart TV-bilde i Ultra HD-kvalitet og en perfekt lyd - men det er langt fra det eneste. Smart tv2move-appen gjør nettbrettet til en ekstra TV: det betyr at du kan se ett program på Loewe-apparatet, og et annet på nettbrettet. Dermed kan du se TV på uvanlige steder som på verandaen eller på terrassen, så lenge du har dekning på nettverket. Det nye Loewe Art overbeviser i tillegg med skjulte tilkoblinger og intelligent kabelføring.

Bildeopplevelsen

Den nye Loewe Art Ultra-HD har en utrolig bildekvalitet, og gjengir skarpe bilder fra alle kilder: USB, hjemmenettverk og Internett. Med fremtidige grensesnitt (HDMI 2.0, HDCP 2.2 og HEVC) vises HD-innhold fra f.eks. Loewe BluTechVision 3D Blu-ray-spiller og andre eksterne avspillingsenheter. Selv Full-HD videomateriale fremstår i mye bedre kvalitet med Loewes avanserte skaleringsteknologi. Bildene fremstår perfekte og naturlige med en ekstremt skarphet, dybde og fokus på detaljer, samt friske og livlige farger. De nye Loewe Art UHD modeller er 3D-kompatible (Loewe 3D-briller er tilgjengelig som tilbehør).

Lydkvalitet

Loewe Smart Home Entertainment er en godbit for alle sanser. Loewe Art UHD har en stor lyd til tross for det slanke design. Med bruk av bassrefleks prinsippet oppnås en solid lyd-output på opptil 2x40 watt. State-of-the-art høyttaler teknologi fra SOEN © skaper en imponerende, klar og unik lyd i det kompakte høyttalerkabinettet. Uansett program eller sendingsform er lytteopplevelsen fantastisk - selv uten å koble til ekstra lydanlegg eller eksterne høyttalere.

Intuitiv betjening

Loewe Art UHD med Loewe Assist Media 2015 -en ny form for brukervennlighet. Et elektronisk apparat kan bare begeistre på lang sikt når det er enkelt å bruke, samtidig som det er morsomt å bruke det. Det betyr at man kan komme i gang selv uten å måtte slå opp i bruksanvisningen. Og alltid kunne glede seg over alle mulighetene! Med betjeningssystemet Assist Media 2015 fra Loewe har vi gjort orienteringen enda mer oversiktlig og brukergrensesnittet enda mer intuitivt for det nye Loewe Art.  Som før kan favorittene lagres på startsiden med et tastetrykk. Loewe Smart Assist-app...navnet på en ny frihet, intuitiv fjernkontroll for Loewe Art. Programinformasjon for de neste 7 dagene*.Styring av Loewe DR +-opptaksarkivene på den eksterne harddisken ... Alt dette og mye mer – og alt i en hånd: med Loewe Smart Assist-app til smarttelefon. (*operatør avhengig)

Designet

Loewe er kjent for elegant og tidløst design. Med det forstås skreddersydde hjemmeunderholdningssystemer som passer inn i ethvert hjem. Loewe Art er nøyaktig utformet med klassisk eleganse. En ramme i høykvaltiets aluminium med et vakker overflate og en elegant profil, som gir et unikt uttrykk fra alle synsvinkler.

Loewe Art UHD leveres med bordstativ i aluminium. Loewe har i tillegg flere spennende plasseringssløsninger - fra veggbraketter og dreibare gulvstativ til elegante høyglans racksystemer med plass til ekstra tilbehør som subwoofer, Blu-ray-spiller, etc.

Priser og varianter

Loewe Art UHD ertilgjengelig i 40 "og 55" og fargene Chrome sølv og svart.

Anbefalt utsalgspris for Art UHD 40": kr 16 499,.

Anbefalt utsalgspris for Art UHD 55": kr 27 999,.

I butikkene fra februar 2015.

Powered by Labrador CMS