Epson EH-LS10500

Pressemelding fra Epson 23. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons laserprojektor innleder en ny HDR-æra for hjemmekino med høykvalitets 4K-forbedring og støtte for Ultra HD Blu-ray

Epson EH-LS10500: Det ypperste innen bildekvalitet og bekvemmelighet med motorisert linseforskyvning, zoom og fokus og minne for linseposisjon

Epson bringer HDR-underholdning (High Dynamic Range) til hjemmet med den nye hjemmekinoprojektoren EH-LS10500 med laserteknologi. 3LCD-reflekterende paneler, 4K-enhancement, laserlyskilde og støtte for Ultra HD Blu-ray og andre HDR-kilder kombineres for å gi den ultimate hjemmekinoopplevelsen.

- HDR gjør hjemmekino mer intens og oppslukende, så vi er virkelig stolte over EH-LS10500. Det er vår siste generasjon hjemmekinoprojektor med dobbel laserkilde, som nå kan vise HDR-innhold i all sin glans. Ved å øke kontrasten mellom mørkeste og lyseste områder av lerretet, skaper HDR mer dybde og nye nivåer av detaljer som ikke før har vært mulig. Det forsterker også fargene betydelig og EH-LS10500 viser det helt perfekt, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Den intuitive teknologien i EH-LS10500 er utelukkende utviklet for å gi nøyaktige bilder. Kjernen i projektoren - Epsons 3LCD-reflektive paneler og den doble laserlyskilden – gir et bredt fargespekter og absolutt svart. Silkemyke bilder skapes med stor blenderåpning og høyhastighets bevegelsesrespons for skarpe og detaljrike bilder under raske bevegelsessekvenser.

EH-LS10500 har også den siste 4K-forbedringsteknologien og støtte for UHD BD. Den har også oppskalering av 1080p-innhold til 4K -enhancement, Detail Enhancement, Super Resolution, frameinterpolation og ISF-kalibrering – med andre ord alt av teknologi. Laserlyskilden betyr også at den kan oppnå et meget bredt fargeområde, som dekker sRGB, DCI og Adobe RGB fargeområde for ultimat fargegjengivelse. Kompabilitet med det siste Ultra HD Blu-ray-utstyr betyr at Epson bringer HDR til hjemmekinoen.

Foruten å projisere enestående HDR-bilder med fargegenerering, som er tro mot regissørens visjon, innebærer bruk av dobbel laserlyskilde også at den har en levetid på ca. 30.000 timer i Eco-modus, i praksis at man kan se en film hver dag i 46 år2. Takket være laserteknologi har den også hurtig oppstart, der EH-LS10500 når maksimum fargeytelse etter bare 20 sekunder.

Utover bildekvalitet er EH-LS10500 designet for å passe sømløst inn hjemme. Den har en stilig linselukker, gjemt kontrollpanel og nesten lydløs vifte. Og med stor linseforskyvning kan den plasseres utenfor midtstilling i rommet. Den er enkel å bruke med motorisert optikk, motorisert linse for tilpasning av linseskift, zoom og fokus.

Hjemmekinoelskere, som ser film i forskjellige størrelser, vil også sette pris på hukommelse for linseposisjon. Med ett trykk kan opptil 10 innstillinger lagres for projiseringsforhold opp til 2.4:1.

EH-LS10500 leveres fra november 2016 til en anbefalt utsalgspris av kr. 71.990 inkl. moms.

Powered by Labrador CMS