Panasonic GD Leica Vario-Elmar 100-400mm

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer et nytt 100-400mm F4.0-6.3 ASPH teleobjektiv med 4K-videokompatibilitet

4K- teleobjektiv skreddersydd for naturfotografering

Panasonic lanserer et nytt 100-400mm F4.0-6.3 ASPH teleobjektiv med 4K-videokompatibilitet, perfekt for naturfotografen. Objektivet er lett nok til å enkelt kunne tas med på reiser eller turer i skog og mark. 

Det nye teleobjektivet fra Panasonics Lumix G-serie – GD Leica Vario-Elmar 100-400mm er mindre, lettere og enklere enn de vanlige DSLR-superteleobjektivene. Objektet tåler fukt, og med innbygd optisk bildestabilisator er det et ideelt reisefølge om man skal fotografere fugler eller dyr i deres naturlige miljø. 

4K-videofunksjon

Objektivet kan filme i 4K-kvalitet, og med den nye og lydløse autofokus-funksjonen (240 bilder per sekund) kan man komme tett innpå motivet uten å bli oppdaget.

Objektivet kommer i et elegant svart metall-finish og gir skarpe bilder over hele zoom-området. Objektivets 200-800mm brennvidde (korrensponderende til 35mm) og 0,5x forstørrelseskapasitet gjør at objektivet leverer skarpe bilder uansett avstand. Det er i tillegg designet for å motvirke gjenskinn i linsen slik at man er sikret bilder av beste kvalitet.  Et dobbelt stativfeste forenkler raske skifter mellom natur- og portrettfoto.

Med Panasonics nye foto-funksjon som man blant annet finner på Lumix G7 er det mulig å plukke ut stillbilder på 8 megapiksler fra en 4K-film (30 bilder per sekund) direkte fra kameraets skjerm.

Powered by Labrador CMS