Panasonic HC-WX970, HC-VX870 og HC-V770

Pressemelding fra Panasonic 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hjemmevideo i kinokvalitet

Med høy oppløsning på flatskjermene følger nå muligheten for hjemmevideo i 4K. Panasonic lanserer sine nyeste videokameraer med 4K og Full HD på CES.

Panasonics tre nye videokameraer – HC-WX970, HC-VX870 og HC-V770 – er for dem som ønsker levende hjemmevideo med ekstremt høy oppløsning. De nye modellene er verdens første Full HD-videokameraer med High Dynamic Range (HDR) movie-funksjon til forbrukeren. Alle har avanserte opptaksfunksjoner og enkel trådløs tilkobling til smarttelefonen, nettbrettet og den bærbare datamaskinen.

En film, to bilder

Den nye Twin Camera-funksjonen gir mulighet til å filme to bilder på samme tid. I det du filmer en viktig eller morsom begivenhet med frontobjektivet kan du også få med deg din egen reaksjon. Det er mulig med det ekstra objektivet på siden av LCD-skjermen som kan vippes opp og ta bilder av fotografen. Resultatet er et morsomt bilde-i-bilde-format.

Bruk kameraet som babyalarm

Nå trenger du ikke lengre å investere i både en babyalarm og et videokamera. Med de nye videokameraene fra Panasonic kan du overvåke ditt sovende barn i et annet rom via din smarttelefon med kameraenes babyalarm-funksjon. Du kan snakke til ditt barn via smarttelefonen eller få beskjed hvis ditt barn gråter, eller hvis det registrerer andre lyder. Du kan også streame video i sanntid fra barnerommet over internett ved hjelp av funksjonen Ustream.

Videokameraene blir tilgjengelig i midten av februar 2015. Veiledende priser: HC-WX970 – 9999 NOK, HC-VX870 – 8699 NOK, HC-V770 – 6499 NOK

Noen spesifikasjoner for HC-WX970, HC-VX870 og HC-V770:

Powered by Labrador CMS