Panasonic Lumix G7

Pressemelding fra Panasonic 18.mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lumix G7: Reisekamera med 4K

Nye Lumix G7 har video i 4K-kvalitet, høyoppløste bilder og forbedret autofokus

Panasonic lanserer et splitter nytt systemkamera, Lumix DMC-G7. Kamaeraet leverer en kombinasjon av 4K-video, høyoppløste bilder og en rekke nye kreative funksjoner. Kameraet er lett å bruke, og passer godt til hobbyfotografer med ønske om et profesjonelt resultat.

Perfekt reisekompis

Som alle Panasonics speilløse kameraer i G-serien er Lumix G7 utstyrt med det siste innen teknologi, samtidig som det er veldig kompakt. Kameraet veier kun 410 gram (kamerakropp, batteri og SD-kort), noe som blant annet gjør det ideelt som reisekamera. I kamerahuset finner du en 16 megapiksel sensor sammen med en forbedret Venus Engine-prosessor som sørger for at bilder og video gjengis så nøyaktig som mulig.  

4K-video

G7 kan spille inn video i 4K (3849x2160), noe som er fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. Fra videobildene kan man også enkelt fange 8 megapiksel stillbilder. Dette gir gode muligheter til å fange det perfekte bildet i situasjoner med mye bevegelse. Ta for eksempel opp video når et barn blåser ut lyset på bursdagskaken. I etterkant kan du gå gjennom videoen og velge hvilket bildet du ønsker å ta ut.

Kameraet har en OLED Live View Finder (søker), samt en vridbar 3-tommers OLED-skjerm (1040K) med pekeskjerm hvor du både får overblikk over bildet, og kan kontrollere kameraets funksjoner. Autofokuset i G7 er forbedret fra forgjengeren. Det gjør at kameraet gjør mye av jobben før du er klar, noe som resulterer i skarpe bilder selv om objektet beveger seg raskt.

Smart tilkobling

G7 har selvsagt integrert WiFi-oppkobling som gjør det enkelt å dele video og bilder i sosiale medier, eller sende til venner og familie. Det gir også mulighet for å fjernstyre kameraet via en smarttelefon eller nettbrett når du for eksempel ønsker å være i bildet selv.

Det er selvsagt en rekke kreative funksjoner å velge mellom. iA+ gjør alle valgene for deg for best mulig bildekvalitet, mens Creative Control gir deg 22 kreative filtre å velge mellom. G7 har selvsagt 3,5mm mikrofoninngang hvis du ønsker å gjøre lyden bedre på video, og du kan også lage såkalte Stop Motion-filmer med funksjonen Stop Motion Animation. Ser du ut over vide landskap kan du fange hele bildet med Creative Panorama (360 grader).

Lumix DMC-G7 vil være tilgjengelig i juni.

Veiledende priser:

Kun kamerakropp, G7 – 7 999 NOK

G7 + 14-140mm objektiv – 11 499 NOK

G7 + 14-42mm objektiv – 8 999 NOK

Powered by Labrador CMS