Sony VPL-GTZ270 og VPL-GTZ280

Pressemelding fra Sony 2. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony presenterer to nye 4K-laserprojektorer

Sony utvider sin portefølje av 4K-laserprojektorer med to nye modeller: VPL-GTZ270, designet for storslagne underholdningsopplevelser i store visningsrom; og VPL-GTZ280 for bruk i flysimulatorer og annen visualisering og trening innenfor flyindustrien.

De nye modellene, som begge leverer en lysstyrke på 5000-lumen, har Sonys innebygde SXRDTM 4K-oppløsning (4096x2160), og utgjør sammen med Sonys VPL-GTZ1 en modellfamilie av allsidige 4K-laserprojektorer tilpasset både kommersiell og profesjonell bruk. De nye modellene kan også operere i 4K 3D-modus.

VPL-GTZ270 og VPL-GTZ280 leverer opptil 20 000 timer vedlikeholdsfri bruk når projektorene brukes med full effekt, eller opptil 40 000 timer i lavkontrastsmodus. Konstant lysstyrke og periodisk autokalibrering bidrar ytterligere til projektorenes lange levetid. Ved å fjerne kostnadene relatert til utskiftning av lyspærer reduseres den totale kostnaden ved eierskap av projektorene. Videre fjerner dette risikoen ansatte utsettes for ved klatring i stiger og stillas for å utføre vedlikehold på lamper og filter.

Projektorenes SXRD-panel gir et ekstra mørkt svartnivå og en forbedret multiprojeksjon-blending. Begge modellene er utstyrt med forseglet optikk mot støv i trafikkerte områder, og opererer stille på et lydnivå lavere enn 35db.

VPL- GTZ270

VPL-GTZ270 er designet for å skape realistiske og altoppslukende underholdningsopplevelser og gir, med funksjoner som «Reality Creation» -oppskalering og High Dynamic Range (HDR)*, sylskarpe bilder. Projektoren har et bredt fargespekter som dekker hele DCI-skalaen og det nye chassis-designet gjør det enklere å håndtere og stacke flere projektorer.

VPL- GTZ280

VPL-GTZ280- projektoren bruker nye 4K 120Hz-signalprosesser for 4K 3D 60Hz i hvert øye og reduserer skurring ved raske bildebevegelser. Den leveres i tillegg med et infrarødt lys for simulering av nattvisjon og vibrasjonsresistanse.

Den nye VPL- GTZ270- projektoren er tilgjengelig fra januar 2016 og VPL- GTZ280 fra mars 2016.

*HDR er et nytt videoformat i rask vekst som viser et bredere spekter av lysstyrker, noe som igjen tillater innholdsprodusenter å utvide sine kreative uttrykk.

Powered by Labrador CMS