Panasonic HC-X1

Pressemelding fra Panasonic 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic med bransjens største vidvinkel

Med nye Panasonic HC-X1 kan profesjonelle filmfotografer nyte godt av bransjens største vidvinkel. Takket være det nyutviklede Leica Dicomar 4K-objektivet (60p/50p) er du sikret en raskt 20x optisk zoom fra 24mm til ultra-tele på 480mm.

Med et slikt verktøy i hånden vil videofotografer kunne produsere innhold med lite forvrengning, uten bruk av konverteringslinse. Objektivet er drevet av en 1.tommer MOS-sensor, som gir en utmerket balanse mellom bildekvalitet og følsomhet for enhver anledning.

Takket være en intelligent høyhastighets-autofokus er du sikret en stabil og nøyaktig fokusering selv ved filming i 4K eller med liten dybdeskarphet. Brukerne kan også selv skreddersy sine autofokus-innstillinger, for eksempel ved å stille inn hastighet eller følsomhet. Ønsker man å skape spesielt kreative eller uttrykksfulle videoer kan man benytte seg av funksjonen som gir HD-bilder i slow motion fra 2 til 60 fps.

Powered by Labrador CMS