Philips UHD-TV HDR

Pressemelding fra TP Vision 19. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

2016 Range av Philips UHD-TV introduserer HDR og tar unike Ambilight-teknologien til nye høyder

TP Vision har annonsert at hele 2016 UHD Philips TV-serien vil alle være HDR-kompatibel.

Selskapet har også innført en ny HDR Oppskalering å la seerne til å nyte alt innhold med fordelene av HDR nivå ytelse.

Philips unike omsluttende Ambilight-teknologi vises nå hele UHD-serien, bortsett fra på 6101.

Den nyeste, forbedret versjon av Android TV™ plattformen er kjennetegnet med nye innholdspartnere kunngjort for både spill og film streamingtjenester mens ytelsen er garantert å være superrask takket være Quad Core behandling nå med 6400-serien og oppover.

Den nye Philips UHD TV portefølje sett med skjermstørrelser fra 109cm (43 ") til 190cm (75"). Den nylig lanserte high- end 8901 og 8601 serien får selskap av 6101, 6401, 6501, 7101 og 7601-serien fra Philips TV som vil komme til markedet i Europa og Russland i andre kvartal 2016.

Philips 8901 - AmbiLux , høydepunktet av Ambilight

Den nylig lanserte Philips 65 " 8901 AmbiLux TV representerer en sann høydepunkt i 2016 Philips TV rekkevidde takket være knivskarp UHD bildekvalitet, HDR + kompatibilitet og det beste i europeisk design alt kombinert med den unike AmbiLux system med sine 9 stk, bak montert pico-projektorer som utvider bildet på skjermen på veggen bak TVen i stor detalj og kontrast.

Philips 8601 - enestående lyd, design og bildekvalitet

Den super slanke UHD Philips 8601-TVer tilby den beste lyden gjennomføring av en Philips-TV takket være en kraftig, 50W, nyskapende lydsystem med en utrolig 16 mikroelementer og to i-bygget neodymium basselementer. Mikro-driverne er montert i to vakre sømløse, polert mørk krom, høyttalere som kan være entydig frittliggende og plassert utenfor settet. 4-sidig Ambilight - i kombinasjon med den superslanke rammen og Arch Stand - skaper illusjonen om at 8601 TV flyter i en glorie av lys.

Den nye Premium Colour systemet kombinerer et bredere fargespekter panel - med en topp lyseffekt på 700Nits - og 2250 billioner fargebehandling for levende farger samtidig holde hudtoner ser naturlige ut.

8601 har også den siste inkarnasjonen av Philips Android TV™ med kraftig Quad Core-behandling.

Philips 7601 - flaggskip -funksjoner og utrolig HDR Premium bildekvalitet i Mid-End modell

Philips 65 " 7600 TV bringer 2D Micro Dimming Premium og Bright Pro Premium teknologi normalt reservert for flaggskipet 9000-serien til en 7000 produkt for første gang.

2D Micro Dimming Premium-teknologi, som benytter en direkte dimmes bakgrunnsbelysning delt inn i 128 separate, uavhengige soner mens Bright Pro Premium kan drive lokal topp lyseffekt til 700Nits - for god bildekvalitet.

Perfect Pixel UHD prosessor i 7601series sikrer flotte , rike og detaljerte bilder med innhold fra en hvilken som helst kilde oppskalert til vakre UHD bilder. Den nye Premium Colour systemet kombinerer et bredt fargespekter skjerm med 2250 billioner farge behandling for å gi suveren med klare og naturlige bilder, og gjør det mulig for 7601 å nå en topp score på 2600 ppi.

The Perfect Natural Motion systemet sørger for at bevegelsen er til stede som væske, klar, glatt og alltid knivskarpe  bilder .

Premium kvalitet strekker seg også til den europeisk design via en high-end metall ramme og chassis med elegante «edge» føtter alle forbedret ved gjennomføring av 3-sidig Ambilight for en oppslukende , premium erfaring.

Philips 7101 og 7181  HDR + ytelse kombinert med innovative design

Philips 7101 og 7181 TV bringe sammen en rekke avanserte Philips TV-teknologier for å produsere en rekke gode HDR + kompatible TV hver med en 2000 PPI score.

Premium Colour systemet kombinerer et bredere fargespekter panel med 4 billioner farge behandling for å gi levende, men naturlige farger. Kant opplyst LED sett har Micro Dimming Pro-systemet, Perfect National Motion og kraftig Pixel Precise UHD prosessor for å sikre jevn, flimring-fri bevegelse og knivskarpe UHD-bilder fra alle kilder.

Dedikasjon til overlegen lyd og innovative design er synlig i Philips 7181-modell som har en sentral stativ og en kraftig, men strømlinjeformet , fra fronten høyttalere festet rett under skjermen gir deg en 45W total lydeffekt.

7101-serien som mål for en minimalistisk utseende med bak-skyting , multi-ring høyttalere innebygd i settet og en premie metall "Ribbon" edge føtter design.

Den elegante mørke metallramme på både serie kombinerer med 3-sidig Ambilight for en TV som er vakkert å se på, enten når du er på eller av.

Philips 6561 og 6501 - opp til tre sided Ambilight, premium europeisk design og HDR + bilder øke mid-range

Philips 6500 UHD-TV-er de beste produktene i 6000-serien og nyte et betydelig skritt opp i både ytelse og design. Tillater settene å score en imponerende PPI score på 1800.

Den kraftige Pixel Precise Ultra HD-motoren gjør at 6500 TV-er å produsere superskarpe, naturlige og realistiske bilder fra alle kilder. Micro Dimming Pro teknologi overvåker 6400 soner i bildet for å optimalisere kontrast og gi dyp svart og levende hvite. Den UHD panel og Perfect Natural Motion systemet sikre noen bevegelige bilder vises med utmerket klarhet og glatthet gjøre disse HDR+ kompatible TV det perfekte valget for film og sport fans.

Med den nyeste versjonen av Android TV™, drevet av en quad core prosessor, og tastatur fjernkontroll for enkel skriving og navigering, kan Philips 6500-serien lett bli underholdning av hjemmet. 6561-serien har også både UHD teknologi og 3-sidig versjon av Philips 'unike, omsluttende Ambilight opplevelse mens tilsvarende spec 6501 TV tilbyr 2-sidig Ambilight.

En fantastisk 'Arc' stand design, slank ramme og  lys metallfinish garanterer 6500-serien vil passe inn i ethvert moderne miljø.

Philips 6401 - Ultra HD-oppløsning med HDR+ , Ambilight og Android TVTM

Philips 6401 UHD-TV tilbyr en rekke nyskapende Philips -TV-teknologi på en mid-range pris.

De UHD oppløsning TVer er HDR + kompatible og produsere vakre , naturlige og kontrast rike bilder takket være inkluderingen av Pixel Plus Ultra HD prosesseringsmotor i kombinasjon med Micro Dimming Pro-systemet for å sikre selv de mest krevende sekvenser vil ha glatt, klar og skarp bevegelse.

Philips 6401-serien blir introduksjonsmodell for Ambilight-systemet i 2016 serien og inkluderer tosidig versjon for å bidra til å skape mer innlevelse og ytterligere løft oppfattet kontrast.

Android TV™ tilbyr et bredt utvalg av spill og programmer mens quad core behandling åpner for utrolig jevn navigering og gameplay. Et moderne, mørk metall design og slank attraktiv TV.

Philips 6101 - UHD , HDR + bilder for alle

Philips 6101-serien er inngangspunkt for de som er på et beskjedent budsjett, men likevel ønsker å oppleve UHD kvalitet. Inkludering av Pixel Plus Ultra HD behandling gir skarpe, klare UHD bilder.

Micro Dimming system og en direkte LED-bakgrunnsbelysning optimalisere kontrast og lysstyrke slik at 6101-serien til å tilby HDR+ kompatibilitet, mens Natural Motion systemet sikrer selv raskt bevegelige scener forbli klart, glatt og skarp.

Den 6101 TV har også Philips Smart TV-plattform som tilbyr et bredt spekter av gratis eller abonnement basert på reprise-TV, filmer, spill og andre tjenester.

Ligger i en enkel, sort design med blad stands, er 6101-serien passer perfekt for ethvert moderne hjem.

Powered by Labrador CMS