Sony BRAVIA X9 4K

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony hever standarden: Den fremtidssikre BRAVIA® X9 4K-TVen vil nå tilby støtte for nye HDMI 2.0

Sony bekrefter at den allerede tilgjengelige BRAVIA X9 4K LED-TVen vil tilby støtte for den helt nye HDMI (High Definition Multimedia Interface) Versjon 2.0.

Tilgjengelig fra slutten av 2013, vil en online firmware-oppdatering fremtidssikre den anerkjente Ultra HD-TVen ved å la den vise 4K (3840 x 2160) 60p video-signaler. Frem til nå har BRAVIA X9 vært i stand til å håndtere 4K-video med en bildefrekvens opp til 30p. Oppgraderingen vil være gratis, og muliggjøre at X9s to versjoner på 65’’ og 55’’ kan motta og vise fremtidens 4K-innhold opp til 60p på en eneste HDMI-kabel.

Som annonsert på IFA av HDMI-forumet, er HDMI Versjon 2.0 det siste audio/video-grensesnittet som kobler sammen HD-TVer, digitale kameraer og videokameraer, Blu-ray Disc™-spillere, PC-er, spillkonsoller, hjemmekinoanlegg og andre AV-enheter. Det økte båndbreddesignalet til HDMI 2.0 støtter høyere video-bildefrekvenser og oppløsninger, samtidig som den tilbyr flere ytelsesforbedringer.

Oppgradering av BRAVIA 84X9000 til den siste HDMI 2.0-spesifikasjonen vil kreve assistanse. Sony vil tilby en serviceoppgradering til eiere av denne TVen fra slutten av 2013.

Powered by Labrador CMS