Sony FWD-100ZD9501

Pressemelding fra Sony 30. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå sin desidert mest innovative og designbevisste BRAVIA 4K Professional Display noensinne, nemlig 100” FWD-100ZD9501. Modellen fortsetter å vise frem Sonys sterke designkultur ved å kombinere det nyeste innen teknologi med ypperlig håndverk. Resultatet gir en fantastisk opplevelse for bedrifter som kun nøyer seg med det aller beste.

Unikt design

Den nye modellens unike design gir seeren en opplevelse som strekker seg lenger enn til skjermen. Med sitt elegante design, hever 100” BRAVIA B2B standarden i alt fra møterom og styrerom til inngangspartier og resepsjoner. Modellen har en ikonisk silhuett med gullbelegg, og er elegant uansett vinkel. Forsiden er sort og ren, og det er ingen synlige kabler på baksiden.

Beste fra begge verdener

Takket være nyutviklede 4K-prosessorer, 4K HDR-prosessoren X1™ Extreme og en unik baklysteknologi med Backlight Master Drive™ – som gir ekstraordinære kontraster og fargebilder, har Sony lansert sin beste modell til nå. Den største tilskuddet til Sonys Professional line-up tilbyr mer dybde, mer tekstur og mer realisme enn noen andre av de tidligere modellene har gjort. Den nye 4K-prosessoren X1 Extreme er hele 40 % kraftigere enn tidligere utgaver, og gir en kompromissløs bildekvalitet, mens nye Backlight Master Drive kommer med en helt unik dynamisk bredde med en svært dyp svart for å gjøre innholdet ditt enda mer virkelighetsnært og engasjerende.

Den nye modellen, fylt med nyeste teknologi, gjør at publikum kan oppleve den utrolige kraften til 4K HDR som kombinerer ultimat bildekvalitet med det mest avanserte som finnes av profesjonelle tillegg. BRAVIA Professional Display som er oppgradert til 16GB lagringsminne, tilbyr bedrifter enda flere detaljer for å skape maksimale inntrykk i hvilket som helst miljø – fra museum til kontorresepsjon.

– Den nye 100” BRAVIA Professional Display demonstrerer Sonys forpliktelse til eksemplarisk design og innovasjon som både tilfredsstiller form og funksjon, forteller Thomas Issa, produktsjef for hjemmekinoprojektorer i Europa.  – Med denne flaggskipmodellen har vi blandet design og teknologi, og skapt en vakker profesjonell løsning for bedriftskunder som vil ha enda større, klarere og bedre opplevelser.

FWD-100ZD9501 vil også ha 17-timers operasjonstid og avansert brukerkontroll som gjør konfigurasjonen og installeringen enkel. Det inkluderer også at brukere kan fjernstyre skjermen med IP og innebygd RS232 jack-inngang. Andre innebygde tillegg er landskap- og portrettmuligheter, integrerte digitale signaler og medieavspillere, samt møterom- og sikkerhetsløsninger. Alt servert med den nyeste teknologien på B2B-markedet.

Den nye 100”-modellen lanseres i oktober i år. For å finne ut mer om FWD-100ZD9501 besøk Sonys nettside.

Powered by Labrador CMS