Philips Smart TV med Lollipop

Pressemelding fra TP Vision 18. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Smart TV 2015 – hjertet i det tilkoblede hjem

Den nyeste Android-drevet Smart TV generasjon i Philips verden skaper helt nye muligheter der TVen er sentral i det digitaliserte hjem. Samtidig som Philips Smart TV modeller for 2015 gir deg en raskere, kraftigere og skarpere TV opplevelse.

Når Android 5.0, Lollipop integreres i flesteparten av årets Philips Smart TV-produkter innebærer det ikke bare at film og spillentusiaster får en oppgradert tilværelse hjemme. I det mest avanserte sortimentet, Philips UHD Smart TV-serien, finnes avanserte funksjoner som talestyrt søk og talekontroll, samt et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter, som skaper en sentral rolle i hjemmet for den nye generasjonen av Smart TV.

En av nøklene til det tilkoblede hjem er Lollipop, operativsystemet klarer alle enheter som TV, mobil og lesebrett. Dette har raskt skapt en stor etterspørsel for Android TV, ikke minst via Google Cast og Google Play. Innenfor Android økosystemet finnes en rekke app’er som støtter det tilkoblede hjemmet innen sikkerhet systemer og liknende.

De tre modeller som lanseres i andre kvartal i år i Philips Ultra HD-segmentet er Philips 6400, 7100 og 7600.

Philips UHD 6400 gir høyoppløst bilde til den beste prisen. Med 7100 kommer dessuten 2-sidig Ambilight, kraftfull bildeforbedring, 3D m.m. Det mest avanserte av vårens nyheter er 7600, som foruten alle de funksjoner som finner på de øvrige, har enda raskere bildeforbedring, talestyrte funksjoner, aktiv 3D, doble tunere m.m.

Ved siden av UHD-serien slippes også Philips 5500 og 6500, både med Adroid og Philips prisbelønte bildekvalitet, men der 6500 har nogen flere funksjoner som bl. a. Ambilight og 3D mulighet.

Powered by Labrador CMS